Publicitat
Comunicació · 29 de Novembre de 2011. 15:27h.

Homs justifica els dos milions al Grup Godó

El portaveu del Govern afirma que "és absolutament legal"

Homs justifica els dos milions al Grup Godó

Artur Mas, amb Carlos Godó, durant la presentació de La Vanguardia en català

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha defensat l'acord publicitari que l'executiu ha atorgat al Grup Godó per valor de 2 milions d'euros que, segons l'acord, són per inserir "càpsules i microespais divulgatius de caràcter informatiu" a 8TV, RAC 1 i RAC 105.

A més, preguntat perquè havien donat aquesta subvenció "a dit", Homs ha explicat que l'acord és "absolutament legal" i ha afegit que "s'ha de disposar dels instruments necessaris i això és el que et permet fer legalment les coses com les hem fet".

D'altra banda, durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu ha insistit en que "la reducció de les ajudes als mitjans privats ha estat del 70%". "Hi ha moltes coses que podríem posar en tela de judici, però això és la perpectiva de cadascú", ha afegit.

En aques sentit, també ha apuntat que la opció que ha pres el Govern "és prioritzar els mitjans públics per davant dels privats. Tot i la retallada que han patit els mitjans privats, Homs ha dit que mai s'han plantejat reduir a zero perquè "no hi ha hagut mai cap Govern que l'hagi fet".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Pepep, BCN, 30/11/2011 - 00:35

Doncs podrien posar les "càpsules i microespais divulgatius de caràcter informatiu" a TV3 i CatRadio, que segur que els fan preu d'amic. Quina colla d'hipòcrites. Es vendrien sa mare per uns calerons.

#6 jk, vic, 29/11/2011 - 19:23

el sr. tercero es de los pocos que en las ruedas de prensa esta a la altura de las circustancia!!!!!!

#5 Eduardo González Palomar , Manlleu, 29/11/2011 - 19:16

A fuerza de insistir en destinar partidas presupuestarias públicas a cuestiones aplazables o prescindibles nos harán creer que no existen verdaderos necesitados en Catalunya.

#4 Ramon, Barcelona, 29/11/2011 - 16:37

Si la COM deixés de ser sociata -difícil, perquè exigeixen el carnet fins i tot al del pàrquing-, però imaginem que passés a ser una ràdio democràtica i amb sentit de país. Doncs bé, ja veuríeu que poc trigarien els atacs als elevats costos per una emissora que, total, tenia un únic oient.

#2 -emilio, a, 29/11/2011 - 15:49

hoy ElPais explica que el Consejo Comarcal del Barcelones tambien paga dietas como el Area Metropolitana. Por ejemplo Jordi Portabella de ERC trinca 17 mil euros al año del Consejo Comarcal, y otros 27 mil del Area Metropolitana. Esta informacion jamas será publicada en la Vanguardia, por algo será.