Publicitat

Catalunya Ràdio passa tres dies amb l’exconseller a Madrid

Homs, la víctima

Piulada de Sílvia Cóppulo

El programa Catalunya Vespre de Catalunya Ràdio ha emès el reportatge “Vist per a sentència: tres dies amb Francesc Homs fora del Suprem” realitzat per Carme Clèries, que ha acompanyat l’exconseller “durant els tres dies en què s'ha desenvolupat el judici pel 9-N” a Madrid.

La presentadora del programa, Sílvia Cóppulo, ha recomanat “molt" aquest reportatge al seu compte de Twitter. “La vessant més humana de Francesc Homs”, ha apuntat la periodista de la ràdio pública. La peça radiofònica recull “des de la sortida de l'aeroport del Prat fins a l'avió de tornada a Barcelona”. “Compartim la intimitat de la seva família, la preparació de la seva defensa amb l'equip d'advocats i el dinar amb Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau”.

Homs admet el dia abans del judici que té “ganes de contestar la fiscalia” perquè considera que és “el “braç executor” del Govern espanyol, però reconeix que “encara no ho he dit als meus advocats”. El portaveu del PDECAT creu que “estem a les portes de la fi de l’Estat espanyol” i ha afegit que “s’ha de reconfigurar inevitablement” malgrat “la força resistencial” del PP i el PSOE.

Francesc Homs ha advertit que “aquesta sentència té una missió històrica” i “marcarà un tò”. “Si a mi em condemnen al darrera hi ha un munt de gent”, ha destacat l’exconseller, que creu que la fiscalia no “tindrà coratge de fer una cosa diferents del que esperen tots els medis polítics i mediàtics madrilenys esperen que faci”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Alejandro, Barcelona, 03/03/2017 - 19:44

¡¡Manda huevos con el mártir del procés, víctima de la incomprensión de la justicia española, que quiere inhabilitarlo por pasarse las leyes conscientemente por la entrepierna!!! pues eso, ¡¡Manda huevos!!

#10 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 03/03/2017 - 19:32

Es va fer un intens debat a TVC per saber si calia fer costat a la infanta Cristina i Urdangarin o bé fer costat a Homs. Es va fer un referèndum i va guanyar la segona opció. El TC no va ser a temps de declarar la votació anticonstitucional.

#9 Albert Escarré Puig, Barcelona, 03/03/2017 - 19:30

#8

No tenéis remedio. Lleváis el VICTIVISMO PROVINCIANO EN LA SANGRE . TV3 y Catalunya radio, llorando todos estos días por él. Tenéis toda la razón, su muerte POLÍTICA le espera en la esquina. ¡¡¡Pobre INOCENTE señor !!!. ¡ Dónde está la valentía que aveces parece tener!

#8 XMB, Barcelona, 03/03/2017 - 19:12

TV3 penosa, a ver cuándo desaparece.
Por poner un ejemplo, dónde estábais cuando se acosó a una familia de Balaguer por pedir educación bilingüe para sus hijos? A ellos nos les hicisteis un reportaje.
El acoso, intimidación, hostigamiento, bullying incluyó:
- una concentración en contra d

#8.1 XMB, Barcelona, 03/03/2017 - 22:06

El acoso, intimidación, hostigamiento, y bullying a la familia de Balaguer incluyó:
- una concentración en contra apoyada por CDC, Unió, ERC, la CUP y el PSC y la propia AMPA de la escuela
- presiones a los padres
- boicot al negocio familiar
- marginación de la familia y niños
- insultos en l

#8.2 XMB, Barcelona, 03/03/2017 - 22:08

Los padres tuvieron que cerrar el negocio y cambiar los niñós a un colegio a 30km.
Y no es la única vez, " Su historia, como la de otros padres ha sido silenciada en Cataluña hasta el punto de que ningún medio ha informado de los testimonios de estas familias"

#7 Juvenal, Upper Gratallops, 03/03/2017 - 16:34

Alaaa un altre publireportatge hagiogràfic al nostre Quixot de la Plana! A veure si es possa tan xulo quan la Justicia els condemni per la tantíssima corrupció durant tantíssims anys, que això es un altre tema, Quicu.

#7.1 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 03/03/2017 - 19:33

El Quixot és nostre, sigui de Xixona (com el seu autor) o de la plana de Vic.