Publicitat
Comunicació · 4 de Desembre de 2013. 23:04h.

Homs surt 'viu' d'Intereconomía

El conseller agraeix el "debat serè" i afirma que el gag del 'Polònia' sobre Hitler va ser "un error"

El conseller Francesc Homs ha estat entrevistat per primera vegada a El Gato al Agua (Intereconomía), un dels programes que el Govern de la Generalitat denunciarà per considerar que alguns dels seus col·laboradors van fer "banalització del nazisme".

L'entrevista ha estat marcada en tot moment per la cordialitat -al conseller li han elogiat que "sembla inofensiu"-, tot i que Homs, que ha agraït aquest "debat serè", és un dels personatges més criticats en l'esmentat programa, en què han estat presents també Pablo Iglesias, Ricard Fernández Déu, Manuel Llamas o Tania Sánchez.

Al conseller, però, li han preguntat si creia que les multes "eren pròpies de règims totalitaris". També li han recordat el vídeo de Polònia i en aquest sentit ha admès que el gag del programa humorístic de TV3 va ser "un error".

Homs ha defensat que "cal la crítica però la banalització del que va ser el nazisme és un error". "La llibertat d'expressió no és il·limitada. Un jutge dirimirà després però actuem abans perquè és la nostra funció", ha afegit.

"Nosaltres donem suport al CAC perquè si hi ha elements que contravenen la llei cal actuar", ha argumentat, a més de recordar que "també s'han pres decisions en contra de TV3 i fins i tot s'han exigit dimissions en determinats moments".

Homs, a El Gato al Agua
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#14 Roca, barcelona, 05/12/2013 - 21:22

Les cares dels d'Intereconomia fan angúnia. Homs manté bé la posició, igual que Alfred Bosch en altres debats en teles del estat i que es poden veure a Youtube. Realment deu costar estar entre aquesta gent que viu de destripar al que té al davant. Fins quan haurem d'aguantar els seus judicis?

#13 BEJOTA, BCN, 05/12/2013 - 16:01

DE ON NO SE'N SURT VIU ,ÉS DE TV3 (VEURE EL TRET A LA DIANA AMB EL REI).

#12 Korrupotkin, Vic, 05/12/2013 - 12:14

Os imagináis que Alemania tuviese varias emisoras dedicadas a la ultraderecha mostrándose (en el mejor de los casos) mas que ambiguas con la dicatadura fascista anterior??....uy, mira hablando de dicho canal, ya sale el Rivera....juas, juas.....mejor hundidos

#12.1 kelly, bcn, 05/12/2013 - 15:58

te imaginas que en Alemania hubiera una región que financiara una televisión en la que constantemente se estuvieran lanzando mensajes de odio al resto de los alemanes... corre corre que ahora sale Polonia en tv3 ...

#11 Pepe, Barcelona, 05/12/2013 - 11:13

L'estratègia de l'Homs és molt clara.
A Catalunya discurs dur i de comfrontació per excitar al seu electorat, i per a la resta d'Espanya discurs de bon noi, per donar una bona imatge.
No us deixeu manipular.

#11.1 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 05/12/2013 - 18:05

potser el que intenta és tenir un discurs políticament correcta a Espanya per evitar que utilitzin res que digui en contra seva per fer-se les víctimes, que sembla que és el nou modus operandi del nacionalisme espanyol.

#10 Pepe, Barcelona, 05/12/2013 - 10:55

Faltaria més que el Sr Homs no hagués estat correcte i educat, és lo mínim que se li demana. Però està clar que el varen posar en evidència amb preguntes que a ell no li agraden i no es va atrevir a dir el què diu cada dia a les seves rodes de premsa ni a usar el seu to habitual de comfrontació.

#10.1 calu, livorno, 05/12/2013 - 11:12

Per confrontació, l'emissora on el van entrevistar, viuen d'aixo.