Publicitat
Comunicació · 6 d'Octubre de 2016. 12:38h.

“Hooliganisme” contra “ressentiment” a RAC1

Vicent Sanchis i Gamma Galdon es ‘barallen’ per les seus "embargades" de CDC

“Hooliganisme” contra “ressentiment” a RAC1

Sanchis i Galdón

Els tertulians d’El món a RAC1, Gemma Galdón i Vicent Sanchis, han protagonitzat una forta discussió després que el segon hagi “dedicat” a la primera que “el que no es mereix Catalunya és un Govern de Podemos”. Galdón ha preguntat a Sanchis si “tenim un Govern sensible just i net?” i aquest ha assegurat que “ja el tenim”.

“Amb les seus embargades és un Govern net? tens una fe cega en un partit polític, tu no fas anàlisi, tu fas hooliganisme”, li ha etzibat Galdón. L’exdirector de l’Avui ha replicat que “lo teu és anàlisi, que fas uns mítings que tiren de peus. Clar que tenim un Govern net. Quin partit té les seus embargades? Convergència no les té embargades”.

Galdón ha recordat que “les té dipositades en garantia que és el mateix que tenir-les embargades, no fotem!”. “Vostè diu que han robat? si jo fos de CDC ara mateix la demandaria a vostè. No ho faran perquè són massa tímids”, ha afirmat el periodista, davant del qual la professora ha replicat “que em demandin el que vulguin. Hi ha un procés obert…”.

“Hi ha un procés obert i vostè diu que han robat. I ho diu sense sentència. I això és netedat i claredat, acusar un partit sense sentència?”, s’ha indignat Sanchis. “Tenim el cas Jordi Pujol. El que dius no s’aguanta per enlloc. Enganyat a tu si vols, però no ens enganyis a la resta”, li ha demanat Galdón.

Sanchis ha preguntat aleshores “que té a veure Jordi Pujol amb Convergència? Quants polítics no han fet la declaració com l’havien de fer?”. “A vostè se la menja la ràbia i el ressentiment. El dia que demostri que Convergència ha robat li faré cas”, ha exclamat, a més d’acusar també Galdón de “ràbia social absoluta”. “El Vicent es retrata sol”, ha sentenciat aquesta.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Alex, Barcelona, 06/10/2016 - 17:43

Un és un endollat desde fa anys dins l'engranatge sobiranista.L'altre és una comunista amb un odi patològic cap a qualsevol que li vagin bé les coses econòmicament.Patología que amaga darrera una pretesa justícia social.Ambdós només els importa el sou/s que cobren.Que els escolti sa mare.

#15 am, figueres, 06/10/2016 - 17:36

totalment d acord amb Galdon , pero Podemos tambe te casos i no s' en parla,Monedero i el que va cobrar de Venezuela, Echenique i els seus empleats sense donar d' alta, el germa de Tania Sánchez, el pare de Rita, Rita maestre va dir que dimitiría si era condenada, familiars de carmena, etc

#14 polivonhilde, Barcelona, 06/10/2016 - 17:32

Negar, a aquestes alçades, la.corrupció de Convergència és tenir pa a l'ull. Com es pot ser tan cretí?

#13 Beto, Barcelona, 06/10/2016 - 16:38

La senyora Galdon és una progre desinformada que sempre te la veritat absoluta i una amargada social

#12 Galba, Bcn, 06/10/2016 - 16:30

I a aquest Sanchis quant li paguen? A quin xiringuito esta endollat? Quantes subvencions reb?