Publicitat
Comunicació · 16 de Setembre de 2013. 21:01h.

"I diuen que no són nazis..."

Demanen portar TV3 "a la fiscalia" pel reportatge del Súper3

El reportatge que va realitzar Info K -canal infantil de TV3- sobre nens que es desplaçaven a la cadena independentista de la Diada ha causat gran repercussió a les xarxes socials, on fins i tot es demana portar "a la fiscalia" a la televisió pública catalana per presumpte "adoctrinament".

En aquest sentit, són molts els que acusen TV3 d'utilitzar "tècniques nazis" i alguns comparen els nens que apareixen en el reportatge amb les "joventuts hitlerianes". "I diuen que no són nazis... Espero que paguin aquesta sembra d'odi", prega el periodista Herman Tertsch en aquest sentit.

Per al periodista, "aquests nens exposats a la religió de l'odi a Espanya estan sent sotmesos a abusos i maltractaments, pagaran les conseqüències". També hi ha qui sol·licita el "tancament" de TV3, cadena que "es paga amb els diners de tots els espanyols". "Cal exigir a la fiscalia que actuï. Això cal frenar-ho", consideren. "Ja semblem Corea del Nord amb els seus dibuixos antiamericans...", es comenta.

També s'ha referit al programa el diputat d'UPyD, Toni Cantó, que ha definit les imatges com "l'adoctrinament". Igualment el diputat del PPC, José Antonio Coto, ha criticat que "TV3 fa servir el seu canal infantil per promoure el separatisme".

Les al·lusions a Hitler són habituals per molts que consideren que "només els nazis han arribat a aquest nivell de manipulació". "Fàstic, moltíssim fàstic que amb els meus impostos es faci servir d'aquesta manera a nens", diu un altre. El contrapunt el posa el periodista de TV3, Xavier Bonastre, que critica que "qualsevol cosa que faci TV3 relacionada amb el sobiranisme és automàticament 'adoctrinament'. #vahomeva".

D'altra banda, l'informatiu infantil anunciava després del reportatge que "us heu preguntat per què és tant important l'11 de Setembre a Catalunya? I el 1714? Si voleu saber-ho no us perdeu l'InfoK del cap de setmana. Visitarem Barcelona, la d'aquella època, per esbrinar què va passar".

Publicitat
Publicitat

86 Comentaris

Publicitat
#48 Victor, barcelona, 14/03/2015 - 20:12

Es para flipar, que explicar porque se conmemora el 11 de septiembre en Catalunya en un canal infantil se pueda denominar adoctrinamiento. Quereis censurar la historia y la verdad pero no lo conseguireis en un mundo tan mediatico. Los españolistas me habeis convertido en indepe, no ver la tv3...

#47 Papaluna, Barcelona, 17/09/2013 - 12:33

M'haveu tornat a censurar un comentari, veig que sempre ho feu sobre el mateix: la manipulació de ments i de la Història a Catalunya, que és una obra típica de tècniques de propaganda (agit prop) bolxevic o comunista, sigui leninista o maoista)... no nazi. Són 40 anys d'escoles en mans dels rojos

#46 LOLA, BCN, 17/09/2013 - 11:21

A la prensa internacional resalten la part pacifica de la cadena humana i per altra banda, els actes violents dels espanyols contra els catalans a madrid.

#45 Pura Catalanofobia, Barcelona, 17/09/2013 - 10:57

Si hagues estat amb la bandera espanyola no hagueren dit res aquest "entusiastes" del nazisme.

#45.1 ¿Qué tontería es esta?, Mundo real, 17/09/2013 - 18:26

Habrían dicho lo mismo, son niños, todavía no entienden estas cosas, no puedes ni debes meterles ideas absurdas en la cabeza.

#44 Bastoncito John , BCN, 17/09/2013 - 10:53

Halaaa halaaa que exageración. Fascistas, nazis, torturadores, asesinos de niños. Esto por lo visto es una guerra y la munición cuanto de mayor calibre mejor. Ya no importa nada, ni la verdad ni la justicia ni nada, solo derrotar al enemigo.