Publicitat
Comunicació · 6 d'Agost de 2020. 11:12h.

Impunitat de Toni Albà

La direcció de la Corpo permet que li digui "gilipolles" a Pedro Sánchez, "idiota" a José Zaragoza i "xarrupa esfínters" a la JSC, entre d'altres

Impunitat de Toni Albà

L'actor Toni Albà ha insultat el president del Govern espanyol, els Comuns, el diputat socialista José Zaragoza, el regidor Manuel Valls, la JSC i el Tribunal Suprem a través del seu compte de Twitter malgrat ser una estrella de TV3. Aquests tuits són algunes de les reaccions d'Albà a l'anunci que va fer la Casa Reial sobre la marxa d'Espanya del rei emèrit. "Encara puc continuar imitant-lo enfotent-se de tot Ñordia!", ha afirmat sobre Joan Carles I.

Albà ha qualificat de "xarrupa esfínters" la JSC, de "gilipolles" Pedro Sánchez i "idiota" José Zaragoza, entre d'altres. També ha manifestat els Comuns "representen el cas més flagrant de prostitució de la política", ha tractat el Tribunal Suprem de "la major merda mai vista". A més, ha dit que Manuel Valls és un "cagarro" malgrat que va haver de retractar-se perquè, com ell mateix ha reconegut, "anava prou servit de judicis".

Aquests insults es produeixen després que l'actor tornés a TV3 el passat mes de maç després que la cadena li aixequés el veto per un tuit on insinuava que la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, feia de puta. Tanmateix, la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, va al·legar en diverses compareixences a la comissió de control de la CCMA que Toni Albà insulta "en clau d'humor".

"No oblidem que és un clown, és un humorista. Ho fa en clau d'humor", va contestar a una pregunta que li va fer Ciutadans l'any 2018 sobre els comentaris de l'actor contra dirigents de l'oposició com Miquel Iceta i Inés Arrimadas, entre d'altres.

Llorach també va afirmar que "el llibre d'estil estableix diferències pel que fa als professionals de la corporació i pel que fa als col·laboradors", però aquest subratlla en les disposicions preliminars que "vincula els directius, treballadors i col·laboradors fixos o eventuals de tots els mitjans de la CCMA, sigui quina sigui la seva relació contractual amb les empreses del grup".

En un altre apartat es remarca que "els professionals de la CCMA no poden fer manifestacions públiques que comprometin la imparcialitat dels nostres mitjans". "En l'àmbit públic no poden adoptar posicions en relació amb debats polítics i socials quan, per la feina que desenvolupen, pugui quedar compromesa la nostra imparcialitat", destaca.

Tampoc poden "emetre missatges o comentaris ofensius o despectius"; "desacreditar la CCMA o les seves empreses" o "revelar informació confidencial de l'empresa". "Els nostres professionals compleixen aquestes normes quan participen en blogs, xarxes socials i altres formes de divulgació de continguts, tant sota el paraigua dels nostres dominis com en espais aliens o personals. També quan expressen la seva opinió en articles periodístics, tertúlies o entrevistes en altres mitjans, entre d'altres", se subratlla.

77789-llorach.jpg

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#45 David, FOLGUEROLES, 10/08/2020 - 14:07

De impunidad nada, buenos cuartos que se lleva el elemento con la ayuda de un gobiernos chiquilicuatre

#43 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 07/08/2020 - 13:16

¿A quién hay que llamar cuando excreta Albà? Al ba surero.

#42 Ultimomono, Barcelona, 07/08/2020 - 12:50

Otra prueba del paletismo e incultura de los españolistas. "Impunidad" implica no ser juzgado, como el Rey, los líderes del PP y el PSOE, los militares, los policías, los propios jueces, los Obispos...todos éstos en España que eluden riéndose los tribunales. Cuando, como Toni Albà, has sido juzgado y absuelto no eres impune, sino inocente.

#42.1 Decebut, bcn (tbn), 07/08/2020 - 13:02

Otra muestra de incultura de los hispanófobos: las palabras se pueden usar en sentido literal o en sentido metafórico.

#41 Ultimomono, Barcelona, 07/08/2020 - 12:44

Si cada personaje españolista que insulta tuviera un artículo en este periódico acerca de su impunidad, no tendrían sitio para otra cosa. José Zaragoza burlándose de la enfermedad de la hija de Torra, actores como I. Arias, gente como Cercas llamando de todo. Dos tipos de Comuns y PSC pidiendo campos de concentración para indepes y aquí ni mu.

#41.1 M Pilar, Barcelona, 09/08/2020 - 15:29

Y no dice más mentiras perque no lo queda espacio!

#40 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 07/08/2020 - 12:29

sinceramente no sé qué tiene de insultante un comentario en el utilizo las mismas palabras que Antoñito usa con los demás para definirlo a él; es decir, ¿él puede usarlas pero los demás no?