Publicitat
Comunicació · 5 de Juliol de 2012. 12:24h.

Imputat un conseller del Grup Zeta pel cas Bankia

El Periódico 'amaga' el nom de Joan Llopart de la llista d'acusats

Imputat un conseller del Grup Zeta pel cas Bankia

Portada d'El Periódico

El conseller del grup Zeta, Joan Llopart, és un dels imputats pel cas Bankia. Llopart va ser conseller independent de Bankia fins el 26 de maig quan juntament amb la resta del consell d'administració de l'entitat, a excepció del seu president i conseller delegat, va presentar la seva dimissió després de reconèixer pèrdues el 2011 de gairebé 3.000 milions, davant els guanys de prop de 300 milions anunciats.

Tot i això, El Periódico -diari de Zeta- no publica el nom de Llopart en la seva llista d'acusats. Malgrat considerar que "la llista suposa tota una demostració de la manca de professionalitat i de la politització de les caixes", el diari no cita Llompart i es limita a apuntar els noms de Rato, Olivas, Acebes, Mercedes de la Merced, Fernández Norniella, Serra Peris, Rodríguez Ponga, Jorge Gómez, José María de la Riva, Francisco Baquero, Pedro Bedía o Arturo Fernández.

Juan Llopart Pérez va néixer a Barcelona el 1950. És exconseller de Bankia. Conseller del Banc Financer i d'Estalvis, NH Hoteles, Deoleo i Grup Zeta, on és president de la Comissió Executiva. Conseller també de Seeliger i Conde Internacional, Quars Produccions, Indukern i diverses empreses més. Ha ocupat càrrecs a Banca Jover, Banco Santander, Caixabank, Banc d'Europa, Banco Herrero, Banco Mapfre i Corporació Hipotecària Central.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Daserrout, BCN, 07/07/2012 - 18:53

"Los rojos" no cometen delictes, tot ho fan bé en pro de les polítiques socials.

#5 Montserrat Vila, Solsona, 06/07/2012 - 00:27

Teatre, pur teatre. Se'n foten dels ciutadans, de la democràcia, de la justícia (els mateixos que l'han d'aplicar, recordeu allò de 'la justícia es un cachondeo') i de les lleis. Aquests tipus de delinqüents estan per damunt de tot i de tots... i al poble? que el donin pel c...

#5.1 artur, mataró, 06/07/2012 - 13:27

VAYANSE A FREIR ESPARRAGOS!!!! ¿donde está la justicia?

#4 jordi, barcelona, 05/07/2012 - 16:18

No es nada raro que un diario como el Periodico intente ocultar la existencia de un imputado perteneciente a sus filas. Como siempre la casta parasitaria podrida y corrupta tiene sus propios medios de comunicación a su servicio, como este otro en el que redacto. Sin piedad con todos ellos.

#3 Pepito, bcn, 05/07/2012 - 14:55

1 estos no pisan la cárcel ni en sueños, véase los casos Millet, Pretoria, Marbella, etc.
2 todos callaban como putas, pp, psoe, iu,ccoo, ugt, hasta que ha venido upyd (que no maman) y han denunciado, ¿por qué no denunciaron los consejeros delegados de iu o ccoo en vez de denunciar los desaucios?

#2 Bernat , BCN, 05/07/2012 - 13:59

Es que són uns grans professional, lliures i idependents. D'això se'n diu llibertat de premsa: o sigui, soc lliure de dir o no mentires, aquesta vegada per omissió. Despés van donant lliçons de professionalitat i senten càtedra als seus editorials i critiquin a qui els sembla. Quin fàstic.