Publicitat
Comunicació · 11 de Febrer de 2015. 19:24h.

Incertesa a El Periódico

El traspàs de Lara deixa la inversió de Planeta al diari del Grupo Zeta en suspens

Incertesa a El Periódico

Imatge de la portada d'avui

La mort de l’editor José Manuel Lara el passat 31 de gener ha deixat en suspens la compra del 23% del capital d’El Periódico, segons ha sabut e-notícies. L’operació va trascendir el passat 21 de novembre quan el propi diari del Grupo Zeta va anunciar, a la seva plana web, que “seria un fet d'enorme valor que contribuiria a consolidar i impulsar el projecte editorial del diari català i del mateix Grup davant els reptes de futur que tenen plantejats les empreses de comunicació”.

El conegut editor havia optat, tanmateix, per fer-ho a títol personal davant l’oposició de la resta de membres de la família i de directius del Grup Planeta. El seu traspàs deixa ara en l’aire la inversió perquè el vicepresident, Josep Crehueras, tampoc veu amb bons ulls la compra en una època de crisi generalitzada de la premsa.

José Manuel Lara havia construït, en els darrers anys, un veritable grup multimèdia amb La Razón i Atresmedia, que compta amb emissores de ràdio com Onda Cero Radio o Europa FM i canals de televisió com Antena 3, La Sexta o Neox, entre d’altres.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carlos Gomez, Bcn, 12/02/2015 - 12:30

El que estara mas contento que unas pascuas es el noble geperut.
El interes de Lara por tener un medio antiindependentista se desvance y los dineros de la patria para adoctrinar a sus subditos no van a tener rival.
En este caso nada de astucia, solo biologia.