Comunicació · 28 de Gener de 2022. 11:25h.

"Incomoditat" de TV3 amb el veto d'Interior a una periodista

Vicent Sanchis: "La cosa ha acabat aquí"

"Incomoditat" de TV3 amb el veto d'Interior a una periodista

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha fet pública la "incomoditat" de la cadena després que el Departament d'Interior volgués evitar la presència de la periodista Fàtima Llambrich a una trobada de responsables del Departament amb periodistes, per explicar el relleu a la cúpula dels Mossos d'Esquadra.

"Que jo sàpiga no és habitual que cap instància pública d'aquest pels que determini els periodistes que han d'anar a cobrir una informació o cobrir una roda de premsa", ha afirmat aquest divendres durant la comissió de control de l'actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

"En aquest cas no va ser exactament això, era una reunió off the record", ha justificat. "El Departament va convidar a una altra periodista i finalment qui va acabar anant, tenia reunió que era off the record, vostè sap que hi ha diferencia entre reunions off the record, rodes de premsa o altres tipus de modalitats que hi ha periodistiques, va ser la mateixa Fàtima Llambrich", ha explicat Sanchis.

"Nosaltres vam traslladar al Departament d'Interior, jo concretament, que m'expliquessin la seva versió sobre els fets. Em van explicar la seva versió sobre els fets, vaig explicar exactament la nostra incomoditat en algunes decisions i aquí, per ara, ha acabat aquest assumpte", ha argumentat el director de TV3.

"No tenim constància que cap departament de la generalitat hagi intentat coartar o determinar els periodistes que han de cobrir una roda de premsa o una informació, en canvi la figura de l'off the record és bastant diferent i queda bastant en mans d'aquella persona o institució que el fa", ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Sergi Sergio, Barcelona, 29/01/2022 - 19:41

Es la "democracia" Lazi, unos dictadorzuelos bananeros de poca monta que vetan periodistas incomodos o simplemente periodistas que hacen preguntas, tremendo y donde esta el Colegio de Periodistas??? donde estan sus compañeros de profesion??? Pues eso, ni estan, ni se les espera, puro asco.

#7 Figueras, Figueras, 28/01/2022 - 23:51

Y habrá quién aún los sigan con los ojos vendados, que asco de degeneralitat, son del primero al último unos fascistas y supremacistas.

#6 Marcial Heredia, el circo de la tele, 28/01/2022 - 21:17

Más que una incomodidad ha sido una pequeña molestia, insignificante, fugaz. Era un off the record para amigos con derecho a roce ¿Cómo iba a ir la señora? Los vetos los reservan para el "señor ese" de martorell.

#5 Lacis, Barcelona, 28/01/2022 - 14:45

De la "democràcia" laci no se'n pot esperar altra cosa, porque yo lo digo y punto i sinó despatxat, com diuen, dime de lo que presumes y te diré de lo que careces, tal qual són els lacis.cat

#4 Josep, nos vamos directos a la m, 28/01/2022 - 13:30

Rius, ¿no se le revuelven las tripas con el "No tenemos constancia de que ningún departamento de la Generalitat haya intentado coartar o determinar a los periodistas que deben cubrir una rueda de prensa"? Bajeza moral en estado puro