Publicitat
Comunicació · 13 d'Abril de 2022. 20:36h.

Independentistes volen tancar TV3

Pel "manteniment d’una plantilla sobredimensionada amb unes remuneracions privilegiades"

Independentistes volen tancar TV3

La associació Unitat per la Independència ha presentat una ILP al Parlament que reclama “el tancament” de tots els canals de la CCMA. Retreuen a TV3 una “castellanització creixent dels continguts” així com un “intent de genocidi cultural, sota la falsa bandera d’un pretès bilingüisme”.De la mateixa manera, consideren que “s’ha descurat completament el reforç d’una identitat nacional integradora a les noves generacions d’infants i joves”. “S’ha incomplert la missió de promoure la industria audiovisual catalana de manera cada vegada més flagrant”, afegeixen.

Unitat per la Independència denuncia “el manteniment d’una plantilla sobredimensionada, amb un cost i unes remuneracions privilegiades que s’allunyen progressivament de la mitjana salarial del país”.

També lamenten “el menyspreu reiterat per part dels productors i directors de programes en horari de màxima audiència -inclosos alguns professionals en plantilla dels serveis informatius- , cap a la llengua i cultura catalanes”.

D’altra banda critiquen un “total menyspreu cap a la majoria sobiranista del país” i afirmen que TV3 “ha normalitzat el vet i la discriminació antidemocràtica i sectària contra entitats socials, partits o plataformes polítiques”.

“S’han aplicat criteris informatius i culturals de manera sectària, vinculada als interessos electorals de les formacions polítiques que tenen més pes en el control dels mitjans audiovisuals la CCMA”, afegeixen.

Unitat per la Independència considera que “el funcionament de la CCMA i, molt particularment, de la Televisió de Catalunya, altera de manera flagrant la salut democràtica del país i posa en greu perill la normalització lingüística i cultural”.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#26 Soloesmiopinion, Tabarnia, 14/04/2022 - 17:31

¿"Genocidio cultural"? Menuda panda de zumbaos.

#25 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 14/04/2022 - 15:49

TV3 no es una televisió objectiva ni plural, ni fa servei públic i te una plantilla sobredimensionada. Per tot plegat, TV3 hauria de tancar.

#22 lagartolagarto, Vic, 14/04/2022 - 12:46

O sea , que ahora , quieren cobrar lo mismo o mas , pero sin tan siquiera ir . Como aquel de Forges . Por la mañana no vienen . Es por la tarde cuando no trabajan .

#21 Galba, Barcelona, 14/04/2022 - 12:17

Lo que quieren es cerrarla para meterse ellos, que aquí nos conocemos todos.

#20 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 14/04/2022 - 10:33

Por una vez nos hemos puesto de acuerdo. Deberían quemarla y darle una utilidad al solar, un párquin gratuito de coches por ejemplo. Una Cañada Real. O un mercadillo, que aquellos igual te venden la moto que unas bragas.