Publicitat
Comunicació · 11 d'Agost de 2021. 17:55h.

Indepes volen "tancar" TV3

La cadena diu que la vacuna d'Amer és "espanyola"

Indepes volen "tancar" TV3

Independentistes han carregat contra el portal del 324 i han demanat "tancar" TV3 per incloure la paraula "espanyola" en el titular de la notícia sobre l'autorització que ha rebut els laboratoris Hipra, d'Amer (la Selva) per posar en marxa el primer assaig clínic en humans de la vacuna contra el covid.

La web de TV3 havia titulat la informació com "Autoritzen el primer assaig clínic en persones d'una vacuna espanyola contra la Covid" i ha compartit així la informació a Twitter, però posteriorment l'ha suprimit després de les queixes que ha rebut per usuaris independentistes.

El diputat de Junts per Catalunya Salvador Vergés ha qualificat la cadena com la "d'ells" i ha manifestat "quina pena de mitjà al servei de l’autonomisme ranci". "La vacuna l’ha desenvolupat Hipra, d’Amer, de La Selva, de Catalunya", ha destacat.

L'exdirector de Comunicació del Govern i periodista, Jaume Clotet, ha exposat que "de la televisió pública catalana espero que, si la vacuna és d'una empresa catalana, digui que la vacuna és catalana". "Per a dir "vacuna espanyola" ja tinc RTVE, la Sexta, A3, Cuatro, Tele5 i tota la resta", ha sentenciat.

L'exdiputat d'ERC al Congrés Joan Puig, per la seva banda, ha qualificat de "brutal" la "deriva de TV3" i ha afegit que "els esportistes sota bandera espanyola eren catalans (Craviotto el del 155) i la vacuna de l'empresa catalana Hipra és vacuna espanyola".

Altres independentistes han advertit que "els espanyolistes mai miraran TV3, i els indepes aviat tampoc a aquest pas", han insistit en l'"origen català" de la vacuna, han enviat TV3 "a la merda" i han reclamat la "dimissió" del director de TV3, Vicent Sanchis.

12217-sanchis.jpg

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#39 Vlac, Barcelona, 12/08/2021 - 15:42

Hoy es un día histórico : La primera vez que los indepres y los constitucionalistas se ponen de acuerdo.
¡ Qué cierren TV3 de una p*** vez !!!!!!!!!!!!!

#38 Marti, Palafrugell , 12/08/2021 - 13:08

Que la tenquin SI. Potser aixi no ens caldran diners espanyols per fer recerca.

#37 Flanagan , Tabarnia City, 12/08/2021 - 12:00

Vamos tractorios,todos a una,a por el tancament! jajaja

#35 Segons toca, Chez Titole, 12/08/2021 - 10:17

Si la vacuna resulta un èxit aleshores tothom la voldrà catalana, pero si fa figa i en peten uns quants, llavors serà espanyola. Al tempo. SOM UNA MERAVELLA TITOS.

#34 EduardR, bcn, 12/08/2021 - 09:51

Dia y hora... donde hay que firmar!!!