Publicitat

Una periodista de la cadena demana "diversificar l’oferta més enllà de parlar del procés"

El nou director de TV3, Jaume Peral, en una entrevista a Els Matins, ha afirmat que “estic molt tranquil de la informació que es fa des d'aquesta televisió. És exemplar”. En aquest sentit ha destacat “les xifres d’audiència de la cadena, que, segons el seu criteri, demostren que “alguna cosa bé fem”.

“Els espectadors estan còmodes i se senten ben informats, perquè si no cap espectador compraria un producte suposadament manipulat”, ha defensat. Preguntat sobre si hi ha massa tertúlies polítiques, ha assenyalat que “és un tema que està obert, però els espectadors són diferents en cada franja. Però tal i com ho tenim ara, em sembla que està ben endreçat”.

La periodista Núria Solé, que li ha fet l’entrevista, ha recordat en aquest punt que “afortunadament més enllà de la informació i de la política hi ha d’altres coses. Per això li feia la pregunta, per si també d’alguna manera o altre es buscarà diversificar l’oferta més enllà de parlar del procés i de política durant moltes hores”.

Peral, d'altra banda, ha reconegut que “durant aquests quatre anys que he estat director d’informatius no hi ha hagut ni un sol dia que no hagi rebut trucades. Truca tothom, no només polítics. També ho fan empreses  i ONG's. Vol dir que som un mitjà important”. “A mi cap partit polític m'ha fet cap proposta, me l’ha feta el president de la CCMA“, ha indicat.

Núria Solé

Peral, duant l'entrevista

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#32 Luis Miguel, Tarragona, 26/02/2016 - 19:54

A TV3 le deseo el mismo final que Canal 9

#31 Ciudadano, Arenys de mar, 25/02/2016 - 21:19

Es el doble de Eduardo inda pero en versión independencia.jojo

#30 Jean pierre, San pedro de ribas, 25/02/2016 - 21:14

Yo creo que ya esta en la lista del paro...jojo

#29 Neferu, Barcelona, 25/02/2016 - 20:45

¡Ay Nuria, reina, que te estás jugando el puesto!! Pero olé tú, olé tu pregunta y olé tus ovarios.

#28 Eduardo González Palomar, Manlleu, 25/02/2016 - 20:19

Con el monotema del independentismo solo una media del 12.5% de la población de Cataluña miró TV3 en 2015.