Publicitat
Comunicació · 25 d'Octubre de 2012. 19:20h.

Indirecta de Carod a Camacho

"Hi ha qui pensa que la població catalana és absolutament imbècil"

Indirecta de Carod a Camacho

Carod, durant el programa

L'exvicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha considerat que la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, "deu pensar que la població catalana és absolutament imbècil".

Carod, durant la tertúlia d'aquest dijous al programa 'Divendres' de TV3, ha afirmat que "la gent viu ara mateix una situació d'independència de la por" ja que ara es veuen "més amb cor" i no tenen problemes per dir que són sobiranistes.

Tot i així, ha reconegut que durant "el procés hi ha gent que diu moltes barbaritats i de vegades hi ha gent que es deu pensar que la població catalana és absolutament imbècil". "Com la senyora aquella que diu que en una Catalunya independent els títols universitaris no seran vàlids. Escolti, que els títols universitaris no els donen els estats, els donen les universitats", ha afegit referint-se a Camacho.

Segons Carod, però, aquests missatges no impacten massa a la societat catalana ja que "la gent no és estúpida, i el que sí que hi ha és per primera vegada a la història és una reacció espanyola de por i a la defensiva".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#22 Pepetu, Catallufa (de moment), 26/10/2012 - 14:47

Hi tant que n'hi ha d'imbècils! Segons el meu parer, tots els que us han votat els darrers anys tripartits quan es pensaven que tenieu la clau del futur del país i volíeu dir la clau de la caixa forta de la mamella pública... Ara ja se t'ha covat l'arròs Carot!

#20 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 26/10/2012 - 13:36

En Carod va actuar en clau possibilista. A ERC pensaven que es podria avançar en l'autogovern si hi havia un govern de coalició amb els socialistes a Catalunya, i el "gobierno de España" era en mans del psoe. Gràcies a això, tots vam constatar que no és possible fer res a l'Estat Espanyol.

#18 alicantino, alicante valencia españa, 26/10/2012 - 10:51

Hombre, José Luis, algo de eso que dices puede ser verdad; en concreto cuando te han estado manteniendo a tí y a tu hermanísimo Apeles sin dar un palo al agua y viviendo como faraones. ¿Entiendes bien esto, JOSE LUIS?

#18.1 Francisco, Barcelona, 28/10/2012 - 11:44

Qué és un alacantí?
Un català de marca blanca!! Ja ja ja
Este chiste me lo contó un amigo mío de Alicante al que le gusta reírse de si mismo.. Como a mi, como buen catalufo... Ja ja
Madura amigo... se llama JOSEP LLUIS no JOSE LUIS.. y yo FRANCISCO, no FRANCESC y no pasa na..
Visca Catalunya Lliure!

#17 perruquer, BCN, 26/10/2012 - 10:50

Però que porta al clatell en Carod? Com una melena que sembla perrusa... Què es el look cupaire senior?

#16 Pep, Barcelona, 26/10/2012 - 10:34

Y si la confirmación de que lo es es que tu llegastes a gobernar.