Publicitat
Comunicació · 20 d'Abril de 2017. 10:52h.

Indirecta final a TV3

Duran lamenta que li donin “la oportunitat d’explicar-me” ara que ja no es dedica a la política

Indirecta final a TV3

L’entrevista a Josep Antoni Duran i Lleida a Els Matins de TV3 ha inclòs diverses indirectes, en forma de retrets, entre l’exlíder d’Unió i la presentadora del programa, Lídia Heredia. Mentre Duran ha lamentat el tracte que li va donar la televisió pública quan era polític en actiu, la presentadora s’ha ‘queixat’ que l’exdirigent d’UDC intentés esquivar alguna de les preguntes.

D’aquesta manera, Duran ha qüestionat alguna de les preguntes i ha defensat que “jo he vingut a parlar del meu llibre”, en referència a ‘Un pà com unes hòsties’, motiu 'oficial' pel qual se l’entrevistava. També ha remès algunes de les respostes a “les memòries” que està “acabant d’escriure” i que es publicaran l’any vinent.

Heredia li ha retret que “vostè vol venir aquí a parlar del seu llibre, però els que s’han dedicat a la cosa pública tenen l’obligació d’explicar-se. Vostè pot fer servir el temps a la televisió pública pel que vulgui, però la meva obligació és preguntar-li. Sobretot perquè quan Unió va quedar fora de tenir representació institucional o s’ha liquidat pel deute no ha estat possible entrevistar-lo”.

Duran ha replicat que “jo ja no sóc dirigent d’Unió, hi havia uns dirigents d’Unió que tenien tot el meu suport, que segurament no tenien cap responsabilitat i jo la tinc, però jo ja estic fora de la política”.

La periodista li ha recordat aleshores que quan Unió va quedar liquidada “vostè no es va posar al seu costat a la foto i vostè té una responsabilitat de 30 anys al capdavant d’Unió”. “Què no em vaig posar al seu costat?”, ha contestat Duran, per tot seguit al·legar que “jo no sóc del comitè de Govern”.

Heredia, però, ha insistit que “va fer un article a La Vanguardia on tampoc parlava ni del deute ni del fet que haguessin quedat fora de la política. Deia un ‘arreveure Unió’ i em semblava una bona oportunitat per explicar-se. No té més”. Duran ha replicat que “tantes vegades he desitjat la oportunitat d’explicar-me a la televisió pública que li dono les gràcies de que al final de la meva carrera política ho pugui fer”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Juvenal, Upper Gratallops, 20/04/2017 - 16:40

Aquest ha sigut el més llest de tots, haurà pensat: "Que voleu un teatrillo continuu fins que us cremeu? No compteu amb mi". I mentres doncs tindrà temps per beure cafès, dormir al Ritz i tocar el Don't Stop me Now amb la bateria. O no?

#2 AIXO FUNCIONA AIXI, Barcelona, 20/04/2017 - 13:37

Si et mous
Si no ets obedient
Si no passes pel tubo

NO SURTS A LA FOTO
a la "democratica" Dinamarca del Sud

#1 Petersellers, Bcn, 20/04/2017 - 12:59

Con el sr Duran no podeis. Piensa por si mismo y.es fiel a sus ideas. Os merienda teletres