Comunicació · 20 de Setembre de 2011. 09:02h.

Insults a Chacón a La Razón

L'acusen d'anar d'"orgasmus" al Quebec, la comparen amb "Cyrano" i la tracten de "verdulaire"

Insults a Chacón a La Razón

Chacón, a la festa de la Rosa

L'articulista de La Razón, Martin Prieto, ataca la ministra de Defensa i candidata del PSC, Carme Chacón, de la qual fins i tot critica el seu físic al comparar-la amb "Cyrano de Bergerac" i lamentar les seves "ulleres desvalgudes".
 
També afirma que "és bo que el seu currículum tingui estudis al Quebec, suposant que va comprovar que la cultura francesa no vol independitzar-se de Canadà. Deuria anar amb una beca 'Orgasmus', d'aquestes per Folgar, i no va entendre la vacuïtat del crit de De Gaulle ".

"La dameta, que va tenir com a major èxit en la legislatura casar-se amb Miguel Barroso, monjo negre de Zapatero, s'ha posat a cridar a Catalunya de la mà del seu botxí Rubalcaba, ofenent a togues i polítics, recorrent als socorreguts anticatalans, ficant-se amb mal gust amb Cospedal i la seva dieta", critica.

"La noieta revestida de grollera, de fúria, de petroliera en la Comuna, de verdulaire irada. D'aquella veueta a arengar la Legió. Necessita l'Índia immersió en sànscrit i regenerar karma. ¡¿I aquesta era la nostra euga blanca!?", es pregunta.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 Alba M., Barcelona, 22/09/2011 - 10:39

Que bajo caen los que recurren a los insultos, eso demuestra el nivel que tienen de ¿cerebro?

#9 F.M., Lleida, 21/09/2011 - 07:00

Caldria que e-noticies organitzés algun seminari o similar sobre el concepte de feixisme. Observo que aquí es qualifica de feixista a qualsevol que pensi diferent. O som tots feixistes o cal definir millor el concepte. Per cert, qualificar de feixista a Martín Prieto bordeja el surrealisme. Només de

#7 Lo Gaiter Rierenc, Matadepera, 20/09/2011 - 16:30

algú recorda l'article que va dedicar-li en Sostres a la Xacó? misteriosament ha desaparegut del seu blog

#6 Rafa, BCN, 20/09/2011 - 15:42

Y si le llaman inutil, arribista, mentirosa compulsiva y traidora tampoco les faltaria razón. Esta es la que dijo que cuando murio Franco brindo con cava... con 4 años de edad que tenía la embustera.

#5 Jordi Torras, BCN, 20/09/2011 - 15:29

Pobreta Chacon, li va de perles que la tractin aixi a la Razon després de 4 anys de no apareixer per Catalunya i de fer de Ministra del Guerra a la capital del reino, exercint d'anticatalanista ara hi haura catalans tan curts que la defensaran perque l'ataquen espanyols una mica més fatxes que ella