Publicitat
Comunicació · 13 de Novembre de 2020. 21:03h.

Insults a Espanya a TV3

Una col·laboradora diu que és "un país de vergonya i de pandereta"

La col·laboradora del programa Tot és Mou de TV3, Cristina Fallarás, ha qualificat a l'Estat espanyol de "país de vergonya i de pandereta" i ha desitjat que Felip VI "marxi al Kazakhstan i s'emboliqui en pell de cabra els genitals".

Les declaracions de la col·laboradora, que no va ser interrompuda per la presentadora Helena García Melero, venien per les anteriors crítiques al Rei emèrit Joan Carles I. Després que Melero li preguntés sobre la cacera de cabres salvatges al Kazakhstan, Fallaràs ha dit que "em sembla un retrat de com hem permès que un cap d'Estat sigui un 'mamarracho' amb una pell d'animal posada sobre les espatlles que es caçarà cabres salvatges".

"Aquest senyor és un personatge sinistre, sinistre; que ve de la dictadura franquista. Criat als pits del dictador. És asc... Ahhh" ha afegit la periodista, que ha subratllat que "Felip VI, actual Rei d'Espanya, sabia perfectament que el seu pare caçava cabres salvatges, tenia Corinna junt i que s'estava folrant".

Llavors, Cristina Fallarás ha afirmat que "Espanya és un país tan de vergonya i de pandereta que aquest senyor no pot ser jutjat fins a un any X". També ha dit que Joan Carles I "probablement no s'asseuré en la banqueta però igual podem fer que retorni els diners que ha robat als espanyols". "O millor encara, que el seu fill Felip VI es vagi a Portugal o al Kazakhstan i s'emboliqui en pell de cabra els genitals", ha sentenciat.

Finalment, ha manifestat que "Felip VI és un altre personatge sinistre que va intervenir en política, sobretot a Catalunya, quan tenia per obligació i per Constitució no intervenir". "A mi el que li agradi o no al Rei Felip me la porta fluixa", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

79 Comentaris

Publicitat
#84 Gregari, VNG, 17/11/2020 - 09:38

No me extraña que haya estado sin trabajo pobre mujer, qué desastre de periodista, que rencor que la carcome, en cuanto se normalice un poco el país, otra vez al paro.

#83 catalanoide, Bcn, 16/11/2020 - 12:50

Muy buen amigo de Pujol q era el emérito , però això no toca

#82 Manuel, Tarazona, 16/11/2020 - 11:24

Mira que soy republicano, pero la notoriedad de un personaje tan artificial en su banalidad como esta chica demuestra la escasa exigencia intelectual de los medios. Quién sabe si de la sociedad.

#81 Oriol, BCN, 16/11/2020 - 00:45

A veure, aquest títol pot fer pensar que TV3 ha llançat insults, diguem-ne, de caràcter ètnic contra els espanyols. I és evident que la Cristina Fallaràs no fa això, és un discurs polític que pot agradar o no, però dir que Espanya és un país de pandereta perquè hi passen certes coses no és un insult "contra Espanya".

#81.1 Sergi Sergio, Barcelona, 16/11/2020 - 14:35

Espanya es un pais de pandereta exactament igual que Catalunya son dos panderetes identiques, com dos gotes d'aigua.

#80 Sergi Sergio, Barcelona, 15/11/2020 - 21:47

Solo los mueve el odio, supuran odio por todos sus poros, destilan odio a cada segundo, realmente infumable.