Publicitat
Comunicació · 10 de Setembre de 2013. 09:01h.

Insults a Trias per Madrid 2020

La Gaceta el tracta de burro i 13TV d'"estúpid"

"Tòquio i Istanbul són dues ciutats espectaculars. A Espanya, només hi pot competir Barcelona. La marca Barcelona és més potent que Istanbul i gairebé tan potent com Tòquio". Aquesta sentència de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha aixecat polseguera i fins i tot La Gaceta li dedica una portada on el tracta de burro.

"¡Buenos días y feliz martes! Un burro en la portada de La Gaceta, ¡no te lo pierdas!", reclama el diari en el seu compte de Twitter, a més de retreure a l'alcalde el seu "olímpic menyspreu a Madrid". També 13TV, a través del periodista Alfonso Merlos, es va sumar als insults contra l'alcalde.

“És una persona insana, avui ha donat una punyalada als madrilenys i a tots els espanyols. És una persona a qui cobrar una nòmina de 150.000 euros li sembla una misèria; és una persona que s'embutxaca molts milions d'euros per fer reunions en un xiringuito, anomenat Àrea Metropolitana", va lamentar.

A criteri de Merlos, Trias "es retracta com un cínic i un galtes, i s'ha guanyat el menyspreu de tots els espanyols que vivim a ciutats diferents de la preciosa Barcelona, que sembla ser que les altres són tercermundistes. L'alcalde ens recorda que és millor tenir la boca tancada i semblar estúpid que obri-la i confirmar-ho". 

Portada de La Gaceta
Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#32 angel, cataluÑa no es espaÑa, 12/09/2013 - 00:20

Cacadrid 2020 jajajajajajaja. BURROS QUE SOIS.

#31 perico239, l'hospitalet de llobregat, 11/09/2013 - 14:05

penso que els rucs son ells, sino com es que ahir
a la TV del Rouco Varela, preguntaban si dònaven
recolzament a la Botella per presentar-se a la
alcaldia de Madrid.
Al-lucineu la resposta era afirmativa; en lloc de
demanar-li que plegui pel casos del Madrid Arena
i la del COI. aixi els hi va.

#30 antonio, bcn, 11/09/2013 - 10:27

Porque tanta ofensa?, si ha dicho la verdad.
Que aprendan y luego se presenten.
A lo mejor tienen alguna opción...

#29 Manolo, Barcelona, 10/09/2013 - 21:27

TRIAS CHOCHEA....

NO ES QUE SEA UN BURRO, .... NO.....

LO QUE PASA ES QUE YA NO SE AGUANTA LOS PETS.........

Acabada la eliminación de Madrid, un político que se precie, debe de medir mejor sus palabras y más cuando pueden herir distintas sensibilidades

Pero qué se puede esperar de este hombre?

#28 Consultor, Molins, 10/09/2013 - 20:21

Es de estupido meterse en este tema salvo que la intencion real sea la de hacer daño sin mas. A BCN hasta que no acabó el trabajo Samaranch se los denegaron tres veces y no le faltaban meritos a la candidatura, pero hacer leña de esto es de imbeciles, esperaremos a la designacion de 2022 y hablaremo