Publicitat
Comunicació · 17 de Juny de 2021. 08:39h.

Insults entre indepes a TV3

Sergi Sol diu que Pilar Carracelas “justeja” i aquesta el tracta de “masclista” i “impresentable”

Els tertulians de TV3, Pilar Carracelas i Sergi Sol, han protagonitzat una batussa al Tot es Mou en la qual no hi han faltat les desqualificacions personals. Sol, proper a ERC, li ha dit a Carracelas que “justeja” i aquesta l’ha titllat de “masclista”, “cínic” i “impresentable”.

Carracelas, d’inici, ha demanat que els polítics presos “ens deixin de prendre el pèl”. “A vegades alucino amb alguns comentaris, perquè penso que és un tergiversació de tot plegat”, ha replicat Sol.

-Carracelas: “algunes opinions són el càncer de l’independentisme. Que alguns van escriure sobre això. Que busquin a google ‘càncer de l’independentisme i vegin de qui és aquesta carta”

-Sol: “no et posis nerviosa i deixa parlar”

-Carracelas: “no comencis amb el tema dels nervis que això és propi de gent que no té arguments”

-Sol: “Pilar, tu argumentar no argumentes gaire. A més et fas uns embolics… ets incapaç de deixar parlar, estàs crispada”

-Carracelas: “intenta argumentar, Sergi”

-Sol: “sembla que justegis. Tranquilitza’t”.

-Carracelas: “perdona, què has dit? quin cínic”

(…)

-Sol: Per què t’inventes coses?

-Carracelas: “limitat a argumentar i deixa de dir si els altres estan crispats”

-Sol: “estàs crispada, se’t veu”

-Carracelas: “i tu ets un cínic, se’t veu”

(…)

-Carracelas: “vull dir una cosa perquè m’està bullint el telèfon. Portem moltes programes parlant del que hem de suportar les dones quan venim a les tertúlies dels homes i m’està bullint el telèfon perquè digui que el que ha dit Sergi Sol sobre mi és d’un masclisme recalcitrant. Això de dir a una dona en una tertúlia que està nerviosa, que justeja… el substitutiu d’histèrica.. que jo marxaria i no diria res… que em diguis que justejo a la televisió pública em sembla d’un mal gust i d’una xuleria de sentir-te impune que ho sento molt però no t’ho penso consentir mai més a la vida. Si us plau, disculpa’t i argumenta com una persona. No has dit mai això a un home en una televisió pública".

-Sol: “és que no deixes ni parlar i ara t’estàs enfadant una altre vegada, calma’t”

-Carracelas: “això és impresentable! ets un masclista!”

-Sol: “és un enfado sobrevingut perquè t’han hagut de parlar per telèfon perquè em diguessis tot això”

-Carracelas: “m’estàs dient que per telèfon em dicten el que he de dir? ets un impresentable!”

-Sol: “Deu-n’hi do lo passada de voltes que vas! S’ t’has sentit ofesa intentaré evitar qualsevol comentari i que no torni a passar”

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#38 Sòcrates, Atenes, 18/06/2021 - 00:43

Jo ja tenia certa tendència a riure amb els diàlegs del Banc Sabadell perquè els trobava, que Nostre Senyor em perdoni, una mica pretenciosos i artificials. Però ara sí que m'han convençut amb aquesta naturalitat tan catalana, el je ne sais quoi que ens caracteritza digne dels millors moments de la Grècia clàssica. Som i serem els millors, sem

#37 Alien, menjant crispetes , Saturn, 18/06/2021 - 00:28

No sé de què us quexeu. És una demostració de gran nivell intel.lectual i una culminació elegantíssima de l'art de conversar públicament a la Dinamarca del Sud. Diuen que són i seran els millors i tal i qual, però jo penso que sortir a la tele -i especialment a TV3- és una desgràcia.

#36 Sebastian, Barcelona, 17/06/2021 - 19:14

No sabía que estaban reponiendo el show de Benny Hill en TV3. ¡Qué alegría mas grande!

#35 Petersellers, Barcelona, 17/06/2021 - 17:20

Jajajaja impagapla tú

#33 Pepe, Barcelona, 17/06/2021 - 16:03

Nivelón indepe