Publicitat
Comunicació · 12 de Març de 2013. 08:42h.

"Intereconomía es va deixar la pell perquè el PP obtingués majoria absoluta"

Vidal-Quadras defensa la cadena i afirma que "estic decebut" amb el Govern espanyol

"Intereconomía es va deixar la pell perquè el PP obtingués majoria absoluta"

Vidal-Quadras, en un moment de l'entrevista

El vicepresident del Parlament Europeu i expresident del PP a Catalunya, Alejo Vidal-Quadras, ha defensat el grup Intereconomía i ha criticat el Govern espanyol, en un moment en què les relacions entre el els populars i la cadena no passa per un bon moment.

En una entrevista al programa Sin Tapujos, el dirigent popular ha afirmat que "Intereconomía es va deixar la pell perquè el PP obtingués majoria absoluta" i, en aquest sentit, ha posat de manifest que "estic decebut" amb el Govern espanyol.

El periodista Eduardo García Serrano ha apuntat que "l'han oblidat" perquè "la conducta del PP amb aquesta casa és manifestament memorable". "En política només s'agraeixen els favors que es poden fer", ha afegit el dirigent popular.

En aquesta línia, el passat 10 de febrer, la Gaceta va publicar una portada amb el titular "No hem votat el PP per això". En l'editorial d'aquest dia afirmava que "cap grup de comunicació no ha treballat tant com Intereconomía per portar el PP al poder. Això ens legitima avui per exigir-li que compleixi els seus compromisos".

"Aquest suport -exposava- ens va valer un assetjament ferotge per part de l'esquerra política i mediàtica. Ens vam mantenir en la nostra línia perquè no lluitàvem per una parcel·la de poder, per un pessic del pressupost o per una aposta personal, sinó per unes idees que són les d'una bona part de la societat espanyola. Pensàvem que Espanya havia de canviar, que ho havia de fer d'acord amb uns determinats criteris i que el PP oferia l'oportunitat d'efectuar aquest canvi. No som nosaltres qui hem canviat de posició, ha estat el PP".

"En les qüestions més importants de la vida nacional, el balanç de Govern de Rajoy s'assembla més a una opció de tint socialdemòcrata que a un partit liberal-conservador", concloïa La Gaceta.

Per la seva banda, el president d'Intereconomía, Julio Ariza, va passar comptes amb la formació de Rajoy en un editorial publicat al diari el mes de gener, en què es refereix als incompliments electorals del PP i enalteix el suport de la cadena el PP.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#11 Gerard, Barna, 13/03/2013 - 17:41

Què injusta que és la política! Com poden deixar a l'estacada aquests fidels soldats de la causa espanyola? Després en Quadras anirà donant lliçons i afirmant que Catalunya està podrida. Aquesta gent no poden tenir guinyols ni imitadors pq l'autèntic sempre serà más terrorífic i els superarà.

#10 Xipolleig, Barcelona, 12/03/2013 - 16:20

En una frase molt "castiza", es resumeix el què vol i el que demana l'egòlatra i vanitós Vidal-Quadras i el megadeficitari canal d'Intereconomía, " ¿ qué hay de lo mío ? ".

#9 Enric, Barcelona, 12/03/2013 - 16:19

Aquests espanyols dient per la TV "que hay de lo mío" i aquí no passa res!

#9.1 pepe, andorra, 12/03/2013 - 19:57

de quien se habran copiado. Ni q tu fueras mejor q ellos, a fin de cuentas eso se invento en Cataluña hace muchos años.

#9.3 Olga, Barcelona, 12/03/2013 - 20:39

No Pepe això ho va inventar Franco amb el Nodo i després amb TVE el Govern Espanyol actual ex-Franquista la majoria tan els PP con els del PSOE mols Funcionaris o fills de funcionaris d'aquell temps van aprendre molt be la lliçó.

#8 vramoneda, Sentmenat, 12/03/2013 - 14:28

La corrupció amb majúscules inunda el regne d?Espanya mentre els mitjans que ens bombardegen amb els casos de corrupció a Catalunya hi passen de puntetes.
http://www.directe.cat/noticia/282240/imputats-per-presumptes-corruptors-els-grans-magnats-del-negoci-del-totxo-espanyol

#7 Joan, Casa Meva, 12/03/2013 - 14:05

Llàstima que sigui mentida i no s'hi deixèssin la pell.