Publicitat
Comunicació · 3 de Juny de 2009. 11:50h.

Intereconomía ironitza sobre la "raza catalana"

L'espai 'Los Clones' fa burla de la pronunciació de Carod

L'espai 'Los Clones' d'Intereconomía ha ironitzat sobre el fet que els Estats Units, a través del web del govern, consideri bascos, gallecs i catalans "ètnies" d'Espanya. A criteri d'Intereconomía, "con esta percepción erronea, el gobierno de Barack Obama da la razón a algunos nacionalistas, con argumentos separatistas, com el señor Carod-Rovira".

La imitació de Carod apareix aleshores en pantalla per felicitar-se de que "por fin alguien considera a los catalanes una daza". "¿Una qué? insisteix la presentadora de l'espai humorístic. "Una daza. Ede-a-zeta-a. Daza", repeteix els fals Carod, que tot i això lamenta que als EUA "les ha faltado decir que somos una daza superior: la daza del triplete".

La conductora li pregunta en aquest sentit que "si les dicen que son una raza diferente a la española, eso es malo, no?", a més de denunciar que los racistas son ustedes, que queman banderas españolas, silban el himno y insultan al jefe de Estado". 'Carod' replica que "és lo que nos distingue como catalanes. Ser una daza superior frente a una daza inferior como la española".

Moment del programa
Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#62 pere chacopino, andratx, 02/02/2012 - 20:47

A ver si nos enteramos, un poco de cultura apacigua odios y prejuicios...

http://es.wikipedia.org/wiki/Idioma_catalán

#61 jose, barcelona, 19/03/2010 - 18:38

aki no hacemos como andorra , aki vienen estranjeros , trabajan 1 año y el resto los mantenemos con ayudas , si yo me fuera a marruecos o trabajo o me muero de hambre sin en cambio aki a los moros les damos hasta ayudas para comedores de colegio ,

#60 Joan, Baix Llobregat, 04/06/2009 - 16:42

Als altres països no tenen tantes manies fins i tot amb gent de bona fe; a Andorra, per exemple, si ets estranger i et quedes sense feina, has perdut tots els drets i te n´has d´anar fins i tot sense dret a l´atur. Imagina´t si a sobre t´hi cagues...

#59 Joan, Baix Llobregat, 04/06/2009 - 16:39

Tu imagina´t un corcó que a tothora diu que Ignatius no ha d´existir simplement perquè és l´Ignatius, no pas pel que opina o representa. Quina mena de diàleg pots establir amb algú que vol la destrucció simplement perquè no vol que existeixis?

#58 Joan, Baix Llobregat, 04/06/2009 - 16:35

Si tu estessis tot el dia treballant amb algú que està contra tu i no pas contra el que fa i/o opines o representes ¿què faries? Aguantar-te indefinidament? Trencar-li la cara? Denunciar-lo? Parlo d´algu que sense cap argument digues que Ignatius no.