Comunicació · 20 de Novembre de 2012. 13:44h.

Interior es querella contra El Mundo

Presidència trasllada les informacions a la Fiscalia per si "són constitutives de delicte"

Interior es querella contra El Mundo

Mas i Puig, amb agents femenines dels Mossos

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha anunciat que el Departament d'Interior ha presentat una querella per "injúries i calúmnies" contra el diari El Mundo en "defensa de l'honor i la feina que fa el cos dels Mossos d'Esquadra".

A més, durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern, ha explicat que el Departament de Presidència, a través del gabinet jurídic central, ha traslladat les informacions publicades pel diari de Pedro J. Ramírez a la Fiscalia per si "considera que són constitutives de delicte".

D'altra banda, Homs ha expressat que el Govern de Mariano Rajoy hauria de dir ja si aquest text existeix o és una invenció. "Ja han passat quatre dies i el ministre d'Interior continua sense conèixer si existeix aquest informe", ha apuntat en aquest sentit.

Així mateix, pel que fa a les declaracions del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, que va dir que investigaria el contingut de l'informe, Homs ha assenyalat que en base a què va investigaran. "Tenen l'informe?", s'ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#16 Ramon, Madrit, barCiUlona i altres delegaCiUns, 20/11/2012 - 20:14

Aquí, l'única que (de moment) no s'ha querellat contra Er Mundo és la meva àvia, la Ramona; i això que un dia el quiosquer de la cantonada li va cobrar l'exemplar 10 cèntims més car... ella s'ha venjat amb un esborrany d'informe... per cert, que ara diu que l'ha perdut, tu.

#15 pepe, andorra, 20/11/2012 - 20:00

con la de pasta q tienen y se han de esconder detrás de CDC y de la conselleria para q les paguen el abogado. A mi con eso, ya me basta para ver la catadura moral de los personajes, pq si tuvieran lo q hay q tener, pagarían el abogado de su bolsillo y si es mentira, la factura para el mundo.

#13 BEJOTA, BCN, 20/11/2012 - 19:14

SR. HOMS:"EL MUNDO" NO ESTÁ SUBVENCIONADO COMO LA PRENSA ,RADIO Y TV. DE CATALUNYA .NO LES SUBVESTIME.PUEDE QUE UN FELIPE GONZALEZ O PUJOL O MAS SE VAYAN DE ROSITAS PERO ESO NO ES MÁS QUE INSEGURIDA JURÍDICA .MAL ANDAMOS...

#12 LLUC, 11 SETEMBRE, 20/11/2012 - 16:57

Esteu donant la majoria absoluta a CiU. A sobre, Fernández Díaz no troba el document de la Policia. Això sembla Mortadelo y Filemón agentes de la TIA. Com es pot estar investigant un President sense que un jutge (que és el que vetlla pels drets d´imputats i fiscals) ho sàpiga ?

#12.1 pepe, andorra, 20/11/2012 - 20:02

los informes están hechos por orden de un juez y el informe esta desaparecido por orden de la superioridad, faltaria mas, pero no es un problema, ese informe esta basado en otros cuatro q no se han extraviado, lo cual significa q el caso millet se acabara al mismo tiempo q la sagrada familia. Normal

#12.2 David, Bcn, 21/11/2012 - 15:05

http://www.ara.cat/especials/e leccions25n/Pedro_Jota_Ramirez -El_Mundo-video-Anonymous-corr upcio_0_814718655.html

#11 Josep, BCN, 20/11/2012 - 16:33

Srs. d'e-noticies a què esperen a publicar el comunicat fet ara pel Ministeri del Interior en el què es diu que l'"informe" en qüestió no existeix, i que el contingut d'aquell document és un pupurri d'extractes de documents subiudice del cas palau i altra informació treta de internet?No és rellevan