Publicitat
Comunicació · 29 de Novembre de 2021. 17:28h.

Intocable Pere Aragonès

El presentador de TVE no s'atreveix a fer-li la pregunta de Xavier Rius

Intocable Pere Aragonès

Oriol Nolis, amb Pere Aragonès, al finalitzar l'entrevista

El presentador de TVE, Oriol Nolis, no ha inclòs la pregunta del director d'e-notícies, Xavier Rius, entre la dotzena de qüestions que li ha plantejat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant una entrevista al nou programa de TVE-Catalunya "Fora de plató", que s'ha celebrat a l'hotel Grand Marina de Barcelona i que ha durat una hora. 

Nolis no li ha traslladat la que li ha fet Xavier Rius després que la Generalitat li retirés l'acreditació. "El Govern de la Generalitat ha vetat el meu accés a Palau. A més, ha dit que era "racista" i "masclista". Voldria saber què en pensa", ha estat la pregunta que no li ha fet.

El presentador, en canvi, li ha fet preguntes sobre actualitat política com "per què serveix la majoria del 52% independentista si no van junts en els temes importants?" o si "el Govern té un pla de restriccions si el passi covid no aconsegueix frenar la sisena onada?", entre d'altres.

També li ha plantejat qüestions que li han fet arribar des de la Creu Roja per a "la recuperació de persones en risc de vulnerabilitat", el Col·legi Oficial d'Infermeres sobre "el model de salut" i l'Observatori Contra l'Homofòbia per conèixer les accions del Govern en aquest sentit.

Finalment, Oriol Nolis li ha traslladat una pregunta que "tenia per aquí apuntada i no m'ha donat temps" sobre "com és la seva relació amb Pedro Sánchez" i, tot seguit, li ha demanat si "parla sovint" amb Puigdemont i sobre si és possible arribar a algun acord en la taula de diàleg "aquesta legislatura".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Falangista, Barcelona , 29/11/2021 - 23:43

Aragonés es nieto de un conocido alcalde falangista, aprendió bien la lección. Al enemigo se le silencia, si es preciso con represión.

#7 Onofre de Dip, Barcelona, 29/11/2021 - 21:13

Oriol Nolis, con esa cara de buen chico que tiene, habrá pensado: " ¿Preguntar por Rius, el kamikaze ese?¿Y si un día necesito pedir trabajo en TV3? ¿Qué les parecerá la insolencia? Porque nunca se sabe..." Y ha decidido dejarse la dignidad y solidaridad profesional en el camerino donde le han maquillado, por lo que pueda tronar.

#6 Marcial Heredia, el circo de la tele, 29/11/2021 - 20:29

Para ellos Rius es una verdad muy incómoda. Mentar la fiera sería romper un tabú que tiene acoquinada a la tribu, tras lo cual llegaría la liberación. ¿Quién se va a atrever a romper el tabú? Pero primero la risa, por si acaso. No les vaya a caer el rayo divino a alguno.

#5 Decebut, bcn (tbn), 29/11/2021 - 19:26

"...si no van junts en temes importants..." Los temas importantes son sus cositas de ellos; los temas que nos afectan realmente a los ciudadanos carecen de importancia para nuestros queridos políticos.

#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 29/11/2021 - 19:03

¿A qué se atreven los presentadores de TVE?
- A preguntar por lo que le gusta a Pedro Sánchez que les paga. Saben muy bien que no pueden molestar a ERC ni a Bildu.