Publicitat

La cadena mantindrà Bricoheroes perquè és "una fórmula que funciona"

Intocables a TV3

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la direcció de TV3 no prendran cap mesura contra el programa Bricoheroes ni els seus presentadors malgrat que quatre grups parlamentaris com PSC, Vox, Ciutadans i PPC han demanat la seva supressió i han instat Núria Llorach i Vicent Sanchis a prescindir de Jair Domínguez i Lluís Jutglar, alias Peyu, pel gag eliminat on Peyu deia que li agradaria que se la xupés la reina Letizia.

La diputada del PSC Beatriz Silva ha demanat a la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, que "cancel·li" Bricoheroes i ha afegit que "aquestes persones no poden continuar sent col·laboradors dels mitjans públics". Vox, per la seva banda, també ha reclamat "mesures" contra els dos humoristes.

La diputada popular Lorena Roldán ha denunciat que "TV3 mantingui l'emissió del programa de Jair Domínguez i Peyu malgrat el seu 'gag' masclista, misogin i pedòfil amb els diners de tots els catalans". Nacho Martín Blanco, de Ciutadans, creu que "ha arribat el moment que e vostès facin una reflexió sobre la continuïtat d'aquests dos col·laboradors perquè és inadmissible que es faci befa sobre la pederàstia".

Llorach ha fet costat a la direcció de la televisió amb "les accions empreses" respecte a un contingut que ha considerat "denigrant i molt masclista" i Sanchis ha insistit que aquest no és un cas de censura sinó d'un mecanisme habitual de "supervisió de continguts" davant d'un "excés de la sàtira".

El director de TV3, tanmateix, ha dit que Bricoheroes és "una fórmula que funciona, un format i una gent que, malgrat alguns excessos, va bé". "No tinc la sensació d'haver creat cap monstre", ha contestat a Vox.

"Què farem amb ells? Doncs cerciorar-nos que responen al llibre d'estil i a criteris més o menys sensats. No només en aquest cas sinó en tots hi ha una supervisió de continguts per si en algun moment es trenca una d'aquestes regles plantejades", ha afegit.

8033-sanch.jpg

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Facholin, Barcelona, 30/10/2021 - 08:18

Con el futuro gobierno pp-vox los tirititeros peyu y el dominguez todavia funcionaran mejor.

#10 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 29/10/2021 - 21:25

Dado el éxito del programa (según el Sanchís) no me extrañaría que aviat convocasen un casting para elegir a las afortunadas de participar en ¡¡Bricoheroes!!.. Això sí, qué parlin català. En realitat, no cal, no han de parlar. (Oí qué m’enteneu?)
FORÇA RIUS!!!!

#9 Tot per l'audiència, Barcelona, 29/10/2021 - 20:11

A romans de gust molt discutible, els agradava veure com els lleons s'engullien als cristians, era un programa que també funcionava fins que es va acabar l'emissió, malamente, pero se acabó, tiempo al tiempo

#8 El Sifoner, Es SECESIÓN no independencia, 29/10/2021 - 19:13

(El director de TV3, sin embargo, ha dicho que Bricoheroes es "una fórmula que funciona, un formato y una gente que, pese a algunos excesos, va bien". "No tengo la sensación de haber creado ningún monstruo")
¿Han probado a transmitir corridas de toros? seguro que tiene audiencia, o realitis como tv5, también podría funcionar por la audiencia.

#7 Josep, MAnresa, 29/10/2021 - 17:29

I tant que funciona, per això no hi ha dia que passi que no augmenti la seva audiencia.
( si el criteri es que un programa funcioni llevat el seu contingut, els hi recoma transmetre execucions en directe, aixo no falla)