Publicitat
Comunicació · 18 de Juliol de 2012. 09:22h.

"Isabel Duran barreja nazisme amb Catalunya"

Rahola la repta a dir-ho "davant meu" i prefereix Losantos, que "és més honest"

"Isabel Duran barreja nazisme amb Catalunya"

Isabel Duran

La periodista Pilar Rahola, en un article a La Vanguardia, explica que al programa 'El gato al agua', d'Intereconomía, "la meva simpàtica col·lega d''El gran debate', Isabel Durán, va dir que era una estudiosa dels inicis del nazisme, i que la política irresponsable del Govern català, que evidentment desatén les necessitats de la gent, ens conduirà a la crescuda del nazisme en terres catalanes".

"Ja està, va barrejar nazisme amb Catalunya, tot ben amanit amb mentides i manipulacions, i va quedar tan contenta. Espero amb delit que tot això m'ho digui quan estigui davant meu, perquè auguro un diàleg bonic", adverteix.

"No cal dir que això passava al costat i amb el vistiplau de la nostra Alícia, la complicitat amb els atacs a Catalunya mereixerà la medalla al treball, la que tenia Lola Flores però per mèrits diferents", lamenta.

"L'atac constant al nacionalisme català, al qual retraten com si fos un pervers despropòsit, és letal per a qualsevol pacte amb l'Estat, i probablement per això ho fan: per impedir que mai no ens entenguem".

"En aquest sentit és més honest Jiménez Losantos, que ha demanat que ens anem d'Espanya" amb vent fresc "i ha augurat la independència en dos anys, en una entrevista a E-notícies. Què volen que els digui, prefereixo a Losantos, qui expressa el seu menyspreu de forma clara, que als altres, que a sobre diuen que ens estimen molt. De tant que ens estimen, ens apallissen cada dia", conclou.

92 Comentaris

Publicitat
#38 JJJ, Munich, 19/07/2012 - 00:09

Com no podia ser d'una altra manera, els fatxes de Madrid aprofiten el que sigui per embolicar a Anglada i la seva PxC amb temes de totalitarisme i racisme. La ultima es que els partits d'extrema dreta madrilenys, presumptament han pagat i paguen a qui tiri pedres a Anglada! i presumptament molts €

#37 Pocasoltes, Bcn, 18/07/2012 - 19:12

que los que hablan de nazismo sean precisamente los herederos ideológicos del anterior jefe del estado, el cual hacia saludar con el brazo en alto hasta mucho después de que Hitler fuera derrotado y que quiso que España entrara en guerra para defender esa ideología.

#37.1 María Jesús, Barcelona, 18/07/2012 - 20:16

"Los herederos ideológicos del anterior jefe del estado" son aquellos que defienden la identificación del terruño con una ideología concreta, es decir, los nacionalistas.

#37.2 Josep1, Manresa, 18/07/2012 - 21:20

Ma. Jesus ves a tocar l'acordeó si us plau i calla. Tu que sabràs ? per no saber, no saps tocar ni els pajaritos

#37.3 andrés, barcelona, 18/07/2012 - 22:27

No seas ignorante; Franco era gran amigo de los moros... y no tanto de los estirados pálidos de Girona.

Hizo "mans i mánigues" para no entrar en la guerra. De hecho se puede decir que supuso la diferencia entre la derrota de nazi y su posible victoria.

#37.4 cat51, cat, 18/07/2012 - 23:52

Mira que els espanyols que viuen a can Fanga ens n'han dit d'insults als gironins, pero aixó d'estirats i pàlids no ho havia sentit mai. Et felicito fill!! D'altra banda, Andrés de Bcn, fes-te mirar la segona part del teu comentari. Franco impedint la victória dels nazis? Més felicitacions, fill!!

#36 Pijoaparte, El Carmel, 18/07/2012 - 17:45

No, no, no; querida Pilar, Perejil en Toda Salsa Que Rica Estoy y Que Cruce de Piernotas, mami. Cuando se habla de nazismo no se refiere a Catalunya. Los territorios NO tienen ideología. Se refiere a los Nazionalistas, o sea a lo que sucede en Catalunya, vamos.

#35 Cartanya, bcn, 18/07/2012 - 17:38

Aquet país (Espanya) sempre a fet al mateix i sempre o farà. Tenen lo poc cervell que els hi queda, centrat en Catalunya, i mentre no els i donem el que ells volen (que parlem castellà a totes hores) sempre ens tindran a la picota, ells tenen un bon refrany que es mol aclarido: ladran . . . . . ..

#35.1 Pijoaparte, El Carmel, 18/07/2012 - 17:56

Claro, Cartanya. Tienen tan poco cerebro como los judios ¿oi?. Tu comentario p. ej. es una muestra de fino análissi político propio de un gruppenführer. ¿Para ser superior solo hay que ser nazionalista o hace falta algún otro requisito?

#35.2 J, Vilajuïga, 18/07/2012 - 18:04

Oblidas que no en tenen prou amb que parlem españols, volen que pensem com españols, que votem partits españols i que tinguem una economia subsidiada i arruinada com la española que mai no poguerem fer sombra o discutir el poder suprem de Madrid.
Volen que siguem una provincia o una colonia.

#34 Ramon, Mur de la Vergonya, punt quilomètric 669, 18/07/2012 - 17:28

Més notícia trobo jo que una CiUnista del PPciu s'estimi més barrejar-se amb un col.lega seu de tertúlies nazis com Don Federico, que amb una companya seva de tertúlies nazis com Doña Duran... cosa que demostra, un cop més, que el sionisme sempre genera uns companys de llit monstruosament estranys

#34.1 J. J. B. , B. , 18/07/2012 - 17:55

Ves al metge. Estas fatal.

#34.3 Núria Solera, Sant Sadurní, 18/07/2012 - 19:13

Sí, segur que això del Mur de la Vergonya Sionista fet per robar cases i terres als palestins se l'ha inventat el Ramon. Com també és ell, i no la Rahola, la que afirma que s'estima més un neonazi com el Jiménez que no pas la seva amiga Duran perquè no és sionista com ells. Oi que sí, whiskey JJB?

#34.4 Quins pesats!, B. , 18/07/2012 - 19:49

Veig que ja pul.lula per aqui l'antissemita de torn. Què pesats! Ens foteu la cantarella fins a la sopa. Perk no aneu a viure amb els de Hamas, que són uns angelets, i ens deixeu en Pau?

#34.5 David Bersteinn, Anvers, 18/07/2012 - 22:17

La diferència entre els demòcrates i els que llenceu bombes de fòsfor al damunt de poblacions civils per tal de robar-los les cases i les terres és que els demòcrates raonem i tenim arguments. Vosaltres només teniu sionisme. Bé, sionisme, metralletes, Lehman Brothers i els diamants de sang.