Publicitat
Comunicació · 2 de Febrer de 2015. 10:38h.

“Ja n’hi ha prou, Rahola!”

Duran s’emprenya amb la periodista, que l’acusa de “vampirisme”

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, i la periodista Pilar Rahola han discutit a El món a RAC1 arran de la relació entre CDC i UDC. Rahola, en primer lloc, ha acusat el dirigent nacionalista de “divisme” perquè inicialment Duran no volia admetre preguntes dels tertulians, tot i que finalment ha canviat d’opinió.

Rahola ha considerat que Duran “va en un cotxe que va cap a una banda que no és on ell aniria. La impressió que tinc és que va en aquest cotxe perquè ja li va bé, perquè té més poder i més protagonisme, però l’últim dia baixarà del cotxe perquè se la fotin sols”. “No hi ha una relació vampírica entre Unió i Convergència”, ha preguntat en aquest sentit.

La pregunta ha molestat Duran, que li ha etzibat “ja n’hi ha prou, Rahola! això és més vell…”. “Protagonisme? a quantes entrevistes em veu? no em veu mai, em mesos i mesos només m’ha vist una vegada al senyor Cuní, avui i una altra vegada a la senyora Terribas. Res d’afany de protagonisme!”, ha exclamat.

“El cotxe on vaig jo és el cotxe d’Unió, que és autònom. Vampirisme? miri, l’any 77 vam anar per separat i tots dos vam perdre les eleccions. Ni CDC sap què guanyaria per separat ni Unió sap què guanyaria per separat. Prou d’acusar de vampirisme a Unió”, ha exigit.

Rahola ha insistit que el cotxe d’Unió “va cap una altra banda”. “I què? però si no fa cap pregunta, això ja ho ha dit el senyor Basté amb les seves!”, ha replicat Duran. La periodista ha deixat clar que “jo preguntaré el que vulgui” i el líder d’Unió ha sentenciat que “jo també diré el que vulgui, faltaria més!”.

Duran i Rahola
Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#23 rodeado de zombis, barcelona, 02/02/2015 - 22:55

Acabáramos!!!! Osea la Palmera de Mas reconoce que se "la meteran solos" sin Duran. ¿Osea que se pegan un piñazo?. Menuda "fulla de ruta" ja ja ja ja ja ja ja

#22 Carlos Gomez, Bcn, 02/02/2015 - 19:25

Duran tiene que hacer frente a la hipoteca de 1.5MM de su pisito de Bcn, y nadie razonablemente sensato lo ve trabajando y menos sirviendo copas de noche en un bar de ambiente.
Fuera de la politica tiene menos futuro que Toni Canto como critico literario.

#21 Tyrion Lannister, Girona, 02/02/2015 - 18:15

Por una vez estoy de acuerdo con la Rahola. Me refiero a eso que dice sobre que Duran bajará el ultimo día para que se la "fotin sols". Ella misma admite que esto acabará con un tortazo.

#20 BEJOTA, bcn, 02/02/2015 - 16:09

El "prusés" peta i Forcadell esclata: "Això és un pixader!"
Pablo Planas
Bárcenas i Draghi copen les portades mentre La Vanguardia recull a l'interior que la primera reunió del full de ruta, 24 hores després de l'anunci electoral, va acabar en un intens duel de ganivets.

#20.1 BEJOTA, bcn, 02/02/2015 - 16:10

SRA. BELEN ESTEBAN(PERDÓ,RAHOLA):EL MATRIARCAT CATALÁ HA PERDUT EL "PRUCÉS" AMB UN RESULTAT VERGONYÓS .

#19 Pablito, Barcelona, 02/02/2015 - 16:02

En ocasiones criticando a ciertos personajillos, hasta la Rahola tiene razón. Durán es un cuerpo extraño en la política. Es lo peor de lo peor.
Muchos le tachan de vividor. Es cuestión de opiniones. Yo le creo un irresponsable que ni por casualidad hace algo bien que repercuta en la comunidad.

#19.1 Pere Prats, Sants, 02/02/2015 - 18:08

Mira, Pablito, en altres coses no, però en aquesta coincidim, sempre he dit que quan un polític porta més de 12 anys en política sospita.