Publicitat
Comunicació · 21 de Febrer de 2023. 18:29h.

Ja ningú no recorda Joel Díaz

TV3 reprèn el Zona Franca amb nova presentadora

Ja ningú no recorda Joel Díaz

La Corporació Catalana de Mithans Audiovisuals (CCMA) ha informat a través d'un comunicat que el programa "Zona Franca" tornarà dilluns que ve, 27 de febrer, a la graella nocturna de TV3 i estarà presentat per la periodista Danae Boronat.

"La periodista tarragonina Danae Boronat, fins ara coneguda per la seva faceta dins del periodisme esportiu, serà l'encarregada de donar continuïtat a l'entreteniment, l'humor i la sàtira de les nits de TV3, amb una mirada feminista i transgressora", explica.

La cadena precisa que "malgrat que la seva personalitat marcarà l'esperit del nou 'Zona Franca', el programa continua compromès amb l'univers genuí del 'batega night': la Mercabanda, els col·laboradors habituals del programa i les entrevistes més sorprenents i menys freqüents".

La CCMA considera que amb aquesta aposta el programa, que torna després de quatre setmanes suspès, reactiva l'objectiu de captar "públic més jove connectat al consum digital" i la "consolidació d'una franja televisiva capital per a TV3".

L'anterior presentador de "Zona Franca", Joel Díaz, va deixar el programa el passat 30 de gener després de la decisió de la direcció de TV3 d'apartar de l'espai al col·laborador Manel Vidal, després que fes un acudit en el qual relacionava al PSC amb una esvàstica nazi.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Chris, Lleide (RIP Cromañonia), 22/02/2023 - 00:01

¿Alguien que conozca la labor de Danae Boronat podría aclarar mi inquietud sobre si es otra Laura Rosel?

#1 Marc de Vich, Vich, 21/02/2023 - 18:49

No sé qué le habrán ofrecido, pero de ser referente femenina del deporte masculino por antonomasia como es el futbol, en toda España, va a pasar a ser la fallera mayor de TV3%, espero que al menos en su salario este incluido el espolín que llevará puesto en cada programa, y los rodetes, claro. Ni así veo ese canal, que cierren, ya

#1.1 Chris, Lleide (RIP Cromañonia), 22/02/2023 - 00:02

O no se comia un rosco en su carrera desde la parte deportiva, o definitívamente ha virado a peor rumbo