Publicitat
Comunicació · 2 de Juliol de 2014. 21:01h.

Jaume Barberà: "fem riure"

El periodista adverteix sobre l'eventual Armada catalana que "si seguim així tindrem una profunda depressió"

El periodista Jaume Barberà ha criticat a twitter la proposta de l'ANC de crear una força naval catalana en considerar-la "ridícula" i "un autèntic despropòsit". Barberà, a més, ha ironitzat i ha donat una "exclusiva mundial", tot avançant que "l'himne de la nostra marina de guerra" serà la cançó In the Navy dels Village People.

"Avui, he estat temptat de penjar diversos links sobre 'l'exèrcit de la República Catalana'. Com que m'han incomodat, us els he estalviat", ha indicat, a més de lamentar que "la caverna fa festa grossa. Torno a repetir que n'hi ha que pensen que tot això és com anar al Tagamanent i cantar l'hevenu shalom alejem".

"L'exèrcit serà tan potent que fins i tot els altres països voldran que els protegim. De la mateixa manera que ens demanaran que entrem a la UE", ha augurat. Barberà creu que "tot plegat és un autèntic despropòsit".

El periodista ha alertat que "el que tindrem és una profunda depressió si seguim així. I, a més, fem riure". "Si no veus la transcendència de qualsevol cosa que faci l'ANC, no et puc ajudar", ha replicat a un seguidor que li ha recordat que "l'ANC no és el Govern".

Barberà considerà que la capitana d'aquesta força naval "hauria de ser la Forcadell. El Presi no ha fet la proposta. Als USA ja hi ha dona almirall 4 estrelles. I és negra, com la Moreneta". "Ja se sap que no tots tenim el llistó del ridícul en el mateix nivell", ha sentenciat.

Barberà, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#35 Carles, Barcelona, 04/07/2014 - 00:33

Estic d'acord amb el senyor Barbera. Es ridícul, i no se perque ens fiquem en aquestes questions, si el mes probable, es q ni tan sols aconseguim fer cap referéndum...primer va el 1 despres el 2 i aixi anirem fent, no val especular amb que farem despres,

#34 Claudi, Barcelona, 03/07/2014 - 19:45

Però Sr. Barberà, no va ser vostè qui va portar al seu programa a un separatista que dèia que els submarins de Xina estarien al ports de Barcelona o Tarragona?

#30 sPepito, Lérida, 03/07/2014 - 12:07

Es clar que fem riure . El separatismo está basado en una gigantesca mentira y una mentira de este calado sólo puede acabar en bufonada o en tragedia . Esperemos que sea lo primero .

#29 Xipolleig, Barcelona, 03/07/2014 - 11:16

Suposo que seria una Marina més seriosa que l'espanyola que se l'hi ensorren els submarins acabats de construïr no ?, ha,ha,ha

#29.1 el último que cierre, Canovejas, 03/07/2014 - 14:02

Joder Xipo, qué golpes tienes, eres un cachondo donde los haya. Hoy te has levantado inspirado ó te has comido un payaso. No paro de reirme con tus ocurrencias. Hasta riéndote eres cachondo (ha,ha,ha). No nos dejes, el blog te necesita.
No puedo doctó Grijande, no puedo...

#29.2 Xipolleig, Barcelona, 03/07/2014 - 16:12

Mai podré estar al nivell d'algú que per fer-se el provocador, em sento mooollltt provocat, s'inventa el nom de Canovejas.
Per cert el teu metge veig que t'encerta el tractament

#28 Pan con tomate y jamón , Ultramort d´Empordá , 03/07/2014 - 10:50

Los únicos responsables de hacer el ridículo sois los separatistas, el recurso a la ?caverna? no cuela, con vuestro fanatismo habéis tomado posesión de lo mas profundo de ese lugar. Benvinguts a l´ANC/ Caverna.cat