Publicitat
Comunicació · 30 d'Agost de 2009. 12:49h.

Jiménez Losantos, a Telecinco

El periodista analitzarà l'actualitat política al programa d'Ana Rosa Quintana

Jiménez Losantos, a Telecinco

Losantos

La nova temporada del programa matinal de Telecinco es presenta amb canvis. En primer lloc, el magazine avançarà el seu horari i començarà a les nou del matí per a cobrir el buit deixat per La Mirada Crítica després de la retirada del programa de María Teresa Campos. 
L'emissió començarà amb una anàlisi política que comptarà amb Federico Jiménez Losantos i la periodista Rosa María Calaf.

Entre els periodistes que s'incorporen al programa destaquen Enrique López, magistrat i exportaveu del Consell General del Poder Judicial, que alternaran la seva presència amb Miguel Àngel Aguilar, Casimiro García-Abadillo, Àngel Expósito, Esther Esteban, Isaías Lafuente, Fernando Fernández, Miguel Larrea, Manuel Cerdán, Alfonso Rojo i Gorka Landaburu.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#44 jose rosales, castellar del valles, 31/08/2009 - 16:19

Es evidente y notorio que Federico Jiménes Losantos,es persona de gran interés para admiradores y detractores.Razón por la cuál,sencilla y llanamente crea e infunde opinión,para unos y otros persona admirable en su formación y elocuencia.

#43 pantxet, Una coenta, 31/08/2009 - 16:14

Be, estan al mateix nivell panderetil español.

#42 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 31/08/2009 - 14:45

Deuern pensar que els hi surt a compte. Però no guanyaran per a pagar les multes per difamació i l'hauran d'acomiadar. S'haurien de llegir la convenció europea per a la protecció dels drets humans.

#41 Trebla, Sabadell.cat, 31/08/2009 - 14:34

Estic contnt de veure Tant espanyolista que llegeix E-noticies, bé, bé, aixina van aprenen Català, Valencia, Balear, es a dir l\\\'idioma dels Paissos Catalans.
FANTASTIC

#40 Alicantino, Alicante ESPAÑA, 31/08/2009 - 13:18

Paco EL Negro, no te pases hombre, aquí en este TBO se escriben cosas mucho peores que las que pueda emitir FJL. En lo de T5 telebasura, de acuerdo, pero no por lo del JL.