Publicitat
Comunicació · 14 de Gener de 2009. 19:26h.

"Jo no hauria fet el relleu així"

Bassas qüestiona l'arribada de Bonet i diu que el podria haver substituït algú del seu equip

"Jo no hauria fet el relleu així"

Antoni Bassas amb Neus Bonet

Antoni Bassas s'ha mostrat contrari a com s'ha fet el relleu al capdavant d'El matí de Catalunya Ràdio i ha qüestionat l'arribada de Neus Bonet assegurant que "algú del meu equip" hagués pogut ser el seu substitut. Bassas, en una entrevista concedida a la revista d'Òmnium Cultural, ha lamentat també que alguns dels que treballaven amb ell ja no estan al programa.

Preguntat sobre si la feina que ell i el seu equip van fer durant catorze anys està sent aprofitada en la nova etapa que encapçala Neus Bonet, Bassas ha afirmat que "no ho sé, és massa d’hora per dir-ho". "Home, és evident que en el meu equip hi havia gent que m’hauria pogut substituir, que haurien representat una autèntica renovació generacional i que haurien connectat Catalunya Ràdio amb un públic més jove, i que ni tan sols no treballen ara a El matí. Per tant, jo no hauria fet el relleu així. Però jo no vull passar d’aquí. Això és el passat i ara estem en una altra fase", ha afegit el periodista.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Manuela Sánchez, Barcelona, 15/01/2009 - 22:40

Desde el día que marchó Bassas que no escucho Catalunya Radio, me despertaba con su voz y sus mágnificas introducciones, a un gran profesional como es Bassas debería de estar prohibido dejarle marchar de un ente público, es un comunicador extraordinario.

#23 Lluis, bcn, 15/01/2009 - 17:29

Mort el rei, (Bassas) visca el rei (Basté) !!

#22 Anna, Barcelona, 15/01/2009 - 15:12

Encara trobo a faltar al Toni i el seus col.laboradors. No trobo res,en cap ràdio, que pugui substituir-lo. Era el millor programa que he escoltat mai. Ho escoltava cada dia. Em sento una mica orfa. Quina llàstima el soporífic programa d'ara. Petons Toni

#21 Ramon, Brcelona, 15/01/2009 - 13:02

Jo ja no escolto RAC1. Sembla la COM. És com si Godó doni per feta la victòria convergent i s'havi avançat a tornar a les posicions que va ocupar durant 23 anys: "Que governin catalanistes, passi, però catalanistes que jo els tingui ben a ratlla".

#20 dani, reus, 15/01/2009 - 11:53

IUna de les prioritats del Tripartit es carregar-se els mitjans publics catalans, per afavorir els seus interessos espanyolistes, igualet que feia el dictador.