Publicitat
Comunicació · 10 de Setembre de 2008. 09:38h.

"Jo no podré fer la televisió que m'agradaria fer"

Terribas admet que "és realment molt important tenir audiència"

La directora de  TV3, Mònica Terribas, ha estat entrevistada per Josep Cuní amb motiu de la celebració dels 25 anys de la televisió pública catalana. Terribas ha admès que "agraeixo molt que la gent ens diguin cap a on hem d'anar. Això vol dir que aquesta televisió realment la gent se la sent seva, que se l'estima. Qui va fer el lema 'La Teva' la va encertar".

La directora de TV3 ha remarcat que "és normal que la gent es queixi. Si tens una televisió pública que val 42 euros per ciutadà, és normal que la gent t'exigeixi. És la nostra feina". Tot això, també ha apuntat que "és important que la gent conegui la importància dels grups mediàtics i els seus interessos. És important que la ciutadania controli això. Quants aquest grups mediàtics funcionen seguint els seus interessos privats, si no hi han unes televisions públiques fortes que ens creguem, al final tindrem poques garanties de salut democràtica".

Terribas, que ha considerat que la llei de la Corpo "és complicada, no m'atreviria a dir dolenta", ha deixat clar que "tinc contacte 0 amb els partits polítics", tot i confirmar-li a Cuní que seguiria fent entrevistes. "Les entrevistes institucionals seran les úniques que no faràs tu". En aquest sentit, ha lloat al presentador d'Els Matins, atès que "la teva imatge a la convenció de Denver darrera el faristol on va parlar Obama és la imatge de l'ambició de TV3. La cadena va néixer mirant al món i avui segueix mirant al món".

L'expresentadora de La Nit al Dia, que ha valorat que "fa 25 anys érem una altre realitat social i mediàtica", ha reconegut que "és realment molt important tenir audiència, tenir incidència social. És exigible a TV3 que lluiti per tenir l'audiència, perquè això vol dir que estem tenint incidència social i els nostres valors estan incidint socialment". "Hem de fer espectacle de primer nivell en la nostra llengua, per a la nostra gent", ha afegit.

De la mateixa manera, ha recordat que "els Telenotícies de TV3 són líders i estan per damunt de totes les cadenes privades". En aquest sentit, Josep Cuní ha reflexionat que "hi ha un gran contrasentit. Això l'audiència no ens ho permet, però va a buscar-ho a d'altres cadenes, et traeixen i t'abandonen. Després venen les mitjanes i la gent critica, sense tenir en compte aquest abandonament de part". Finalment, Mònica Terribas ha lamentat que "jo no podré fer la televisió que m'agradaria fer. Jo feia el programa que m'agradava fer". "Jo no faig la feina que estic fent pensant en la Mònica Terribas", ha sentenciat.

Terribas
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 jordi, bcn, 11/09/2008 - 00:25

i quina tele faràs Mònica?
Avui Catalunya és un mix de freaks, quillos, traficants, fuites radioactives, sequera, Carods, xulopiscines, estrelletes mediàtiques, merda a carretades i ramadà a tope!
si algú troba un català és un miracle
TV3 RIP

#18 Jaume, Figueres, 10/09/2008 - 19:47

Qualsevol persona normal comprèn que si un pastisser ha de presentar el pastís de TV3, ho ha de fer parlant en català. Sembla com si la direcció oblidés el motiu pel qual TV3 existeix, que és el de posar el català a la televisió.

#17 Jaume, Figueres, 10/09/2008 - 19:39

Fins i tot avui mateix a TV3, al presentar el pastís del 25 aniversari, han tret un pastisser parlant EN LA LENGUA DE ESPAÑA. A Catalunya n´hi ha milers de pastissers catalanoparlants i se´n van a buscar un d´aquests que no volen parlar català.

#16 Ricard, El Masnou, 10/09/2008 - 18:01

Ni el mes cepat televident pot aguantar l'actual programació, plena de personatges, anuncis i programes amb els que no hi tenim res a veure. Poc a poc estan aconseguint que la tele sigui un electrodomèstic només per a espanyols.

#15 Marai, Girona, 10/09/2008 - 17:56

La Mònica hauria de tornr a fer la Nit el Dia i deixar la direcció pels que volen ser uns venuts dels pòlics. La direcció només la portarà a desapareixer com a periodista creible, feina que va fer molt bé.