Publicitat
Comunicació · 30 de Maig de 2011. 16:43h.

"Jo no vull que el conseller Puig dimiteixi"

El periodista Joan Barril diu que "a la primera de canvi me l'han crucificat"

"Jo no vull que el conseller Puig dimiteixi"

Una imatge de l'article de Joan Barril

El periodista Joan Barril ha defensat el conseller d'Interior Felip Puig en un article a El Periódico. "Jo no vull que el conseller Puig dimiteixi", ha indicat Barril en relació a l'actuació policial del passat divendres a la Plaça Catalunya de Barcelona. "N’hi hauria prou que la Conselleria d’Interior mirés al seu interior i acceptés alguns consells", ha indicat.

L'articulista ha començat el seu article afirmant que "el conseller Puig no em sembla un indesitjable de la política. N’hi ha altres de molt més tramposos que ell i Puig, en canvi, és transparent com un adolescent amb sabates grosses. Però això no el fa més pervers que altres responsables d’Interior".

Segons Barril, "a la primera de canvi me l’han crucificat. Perquè les multituds, tant les uniformades com les civils, són en temps de crisi més imprevisibles que mai. Això significa que Puig, davant del desallotjament de la plaça de Catalunya, només tenia dues possibilitats: que les coses sortissin malament o que les coses sortissin pitjor".

Barril, que titlla Puig d'"ingenu", ha afegit que "jo vaig ser al frustrat desallotjament de la plaça i allà es van veure policies versallescos parlant amb joves dialogants. Però també càrregues desproporcionades sobre gent comuna entre la qual potser s’amagaven provocadors".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 LLUIS, BARCELONA, 31/05/2011 - 23:56

Demà m'instalo a la plaça Urquinaona de Barcelona amb matalàs per estar indignat contra els indignats. Vull un interlocutor dels indignats per a poder tenir un debat amb ells. Fins que no marxin tots, jo tampoc marxaré. Convido a tots els anti-indignats a dormir al meu costat.

#10 ferran, barcelona, 31/05/2011 - 13:27

Aixo!!!!! que tornin les esquerres a manar que ho feien molt millor que en Puig.
En Saura a manar. A Catalunya a hablar español.
Que campi qui vulgui a plaça Catalunya. Jo dema hi penso portar tota la meva familia i instalarmi de vacances d´estiu. Vull aire acondicionat!!!!!!

#9 mosso, catalana, 31/05/2011 - 03:23

Como puede mandar alguien que no ha pasado por la academia de policía y no sabe ni los protocolos ni la ética del cuerpo, es mas

#9.1 Trigèmin, Sou com caricatures d'un acudit, 31/05/2011 - 08:29

Tu, ni mossa, ni catalana.

I a sobre, parlant d'ètica.

L'únic protocol que observes tu és la d'intoxicador espanyolista, i ni això fas bé.

#9.2 No cola !, Barcelona, 31/05/2011 - 08:33

Tens tota la raó. Que torni en Saura que sí que havía passat per l'acadèmia. Concretament per la "loca academia de policía"

#9.3 quim, barcelona, 31/05/2011 - 15:59

be, no esteria de mes demanar al mosso que sapigue a quin pais treballa i quin idioma es parla aqui, i sobre tot ell, aqui parlem el catala, i en tot cas comença per sapiguer aixo, i despres digues el que volguis del conseller, pero un conseller, no es un policia, per aixo teniu els vostres comandam

#8 Mark, San adria der besó, 31/05/2011 - 01:39

Avere..en Barril, ell dirà que no..pero té molta por.Ara tots els "vermellets" a defensar als de CIU, i cuan vinguin eleccions diràn allo de "que viene la derechona!"(..).En fi aquest home sap que als del periodico/PSC els toca travesia del desert,i serà dura, i potser durarà "lustros".

#6 GB, Barcelona, 30/05/2011 - 22:04

Yo no conozco al Sr.Puig personalmente, pero sus declaraciones públicas sobre la justificación de la actuación lo dice todo. Desinformación, manipulación de la realidad, abuso de poder y prepotencia. Ningú país se merece este tipo de representantes.