Publicitat
Comunicació · 26 de Setembre de 2017. 10:32h.

“Jo Telecinco no la pago, TV3 sí”

Albiol es queixa de la televisió pública i Lídia Heredia replica que “ens limitem a fer periodisme”

El líder del PPC, Xavier García Albiol, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha retret a la presentadora, Lídia Heredia, el paper de la televisió pública, en el procés. Albiol, d’inici, ha considerat que “el gran error de l’Estat” durant la Transició, va ser “cedir les competències en Educació a les comunitats autònomes”. El dirigent creu que algunes escoles “han manipulat” en favor de l’independentisme. “Jo ja sé que no els hi agrada que digui això”, li ha etzibat a Heredia.

La periodista li ha recordat que “en aquestes manifestacions hi ha gent de totes les edats, gent que en cap cas ha anat a l’escola en els darrers 60,50 o 40 anys. Què els hi ha passat? no em digui això de TV3 perquè ja ens agradaria tenir un 50% de share que expliqués les xifres, perquè és el que dirà a continuació”.

Albiol ha replicat que “l’instrument principal del procés són els mitjans públics de Catalunya”. “Ens limitem i mirem de fer periodisme”, ha assegurat Heredia. “I en tot cas no surten els números, TV3 no té les quotes d’audiència per justificar que ha abduït aquest 80% de catalans que volen votar”, ha afegit.

El dirigent del PPC ha insistit que tant TV3 com Catalunya Ràdio “s’han convertit en el principal instrument d’agitació del procés”, a més de considerar que no representa la societat catalana perquè “hi ha un 50% que no som independentistes”. Heredia ha assenyalat aleshores que els catalans “tenen un munt d’oferta televisiva”. “Sí, però sap que passa, que Telecinco jo no la pago, i TV3 sí”, ha respost Albiol. Heredia ha sentenciat aleshores que “podríem parlar de TVE”.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#13 Karhu, Bcn, 26/09/2017 - 22:06

Se queja de pluralidad cuando les estan invitando cada dos por tres! Y siempre se quejan. Lo que les duele de verdad es que se de una informacion que los demas esconden, por eso cortaron la emision en el pais valencia, porque les informaba de algo que no querian que supieran

#12 Cat Show 3%, Barcelona, 26/09/2017 - 18:20

La Heredia de los Heredia de toda la vida, mas le valdria que se mirara al espejo.

#11 Cuparra, BCN, 26/09/2017 - 17:41

¿ Qué comerás cuando los cuparras revienten los cajeros ?

¡ Que no te cojan con los pantalones bajaos !

¡ Tonto el último !

¿ ¿ ¿ CORRALITO CUPERO ? ? ?

¡ ¡ ¡ SACA YA TU DINERO ! ! !

¡ ¡ ¡ PÁSALO ! ! !

#10 Ultra Cutre, MAD, 26/09/2017 - 15:49

TU no puedes evitar que Rajoy regale TU dinero a los CHEKISTAS.

Pero TU si puedes evitar darles todavía más de TU dinero.

¡BOIKOT! ¡PÁSALO!

#9 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 26/09/2017 - 13:38

La Plataforma per a la protecció de la premsa del Consell d'Europa analitza una queixa pel suposat "assetjament i intimidació a periodistes" derivat de l'entrada de la Guàrdia Civil a cinc mitjans catalans el passat 15 de setembre.

#9.1 pepe.----, andorra, 26/09/2017 - 16:07

q viene a ser lo mismo q si un redactor de DER STURMER o el VOLKISCHER BEOBACHTER se hubiera quejado a los aliados pq les cerraron. Tan legitimo es q entre la GC a ver q pasa, como q el gobierno de la generalidad mantenga esos medios separatas con el dinero de todos, separatas y no separatas.

#9.2 Karhu, Bcn, 26/09/2017 - 22:03

Pepe gana unas elecciones y coerra tv3, pero chato, gana unas elecciones, no seais una minoria residual los que pedis eso y pretendais que se de, cuanso la amplia mayoria quieren tv3. Y una pequeña porcion de eso, quiere cambiarla.