Publicitat
Comunicació · 13 de Desembre de 2010. 15:29h.

Joan Barril renega del PSC

El periodista denuncia que va "cap a la mediocritat"

Joan Barril renega del PSC

Capçalera de l'article de Barril

El periodista Joan Barril, en un article a El Periódico, afirma que "el bo de Daniel Fernández, abans de ficar-se en judicis d'intencions sobre la competència, faria bé de preguntar-se si aquest criteri dels millors ha estat aplicat pel PSC en els últims anys. Més aviat tot al contrari".

"Les ments polítiques més preclares del socialisme català han estat maltractades i menyspreades fins a extrems insuportables. Des de la cúpula dels socialistes catalans no s'ha fet res per mantenir la brillantor que abans il·luminava els seus arxius de militants. A la pobresa intel·lectual d'alguns dels seus dirigents s'hi ha afegit una estranya aversió a marginar aquells que podien ser-los més pròxims", lamenta.

Barril denuncia "aquesta purga silenciosa no s'ha fet des del sectarisme, sinó amb un indissimulat pànic a la intel·ligència. Amb gent de la cultura no es governa, és veritat, però amb la mediocritat ni tan sols es resisteix".

"El menyspreu amb què s'ha tractat els lliurepensadors socialistes de la primera hora és una de les causes de l'aïllament social i electoral del PSC. Ja veurem què fa Artur Mas en el futur. Perquè el que ha fet el PSC en el passat ja ho hem vist", conclou.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Joan, Terrassa, 15/12/2010 - 14:09

El PSC ha perdut vots del sector catalanista que no toleren a en Montilla i cia, però també del sector espanyolista per pactar amb ERC.
Tot partit, o es manté fidel al seu electorat, per contradictori que sigui, o el perd.

#19 jo, vic, 14/12/2010 - 19:21

hasta yo reniego del psc no conozco a nadie que lo vote y no lo haga en clave de psoe . lo sensato seria que nos dejaran votar al psoe sin la remora del psc en catalunya

#18 pep, providencia , 14/12/2010 - 13:55

marxa cap ha casa que t'has forrat a costa dels altres !!!!!!

#17 jordi, riuslàndia (allà on tot fa pudor), 14/12/2010 - 12:49

tanta enveja li tens al Barril, Rius, que fas això?
en fi, potser això és el que diferencia un periodista com en Joan d'un renegat director d'un portal mediocre i caricaturesc com tu.

#16 Daserrout, BCN, 14/12/2010 - 12:20

Barril, la mediocritat en els mitjans de comunicació la representes tu com cap altre.
Ara es tracta de buscar un lloc a la Casa gran , perquè et queden 4 dies als mitjans de la Corpo.