Comunicació · 12 de Març de 2012. 10:43h.

Joan Barril surt en defensa del rei

Considera que "compleix un rol de cohesionador social"

Joan Barril surt en defensa del rei

Joan Barril

El periodista Joan Barril, en un article d'opinió a El Periódico, lamenta que pels "conspiradors galdosians de certa premsa madrilenya tot s'hi val per acabar amb el Borbó". "El més curiós és que els mateixos que s'estan acarnissant en la integritat de la Corona perquè un nouvingut ha usurpat intencionadament la seva condició per treure's un sobresou miren cap a una altra banda quan es tracta de denunciar la corrupció dels seus coreligionaris", critica.

"És evident que la Monarquia no és una meravella democràtica, però el senyor que surt a les monedes compleix una funció de cohesionador social que els seus contraris no semblen capacitats per complir", recorda, a més de sentenciar que "més val monarca en mà que colpistes volant".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 tom, barcelona, 13/03/2012 - 13:09

Va home, això és demagògia de la barata, des de quan un borbó fa de cohesionador social, però quina estupidesa, en tot cas sota quin dret humà o social empara els seus privilegis? Quina mà divina l?ha tocat? Quin Déu l?ha coronat? Va, ximpleries.

#11 JOSEP, Barcelona, 12/03/2012 - 21:02

Ara imagineu l'Aznar o qualsevol jacobí del PSOE com a President de la Republica.
Es evident que Espanya necessita un totem i aquesta ha estat la funció del Juan Carlos, fins ara.

#10 Jordi L., Barcelona, 12/03/2012 - 19:50

Ja,jaaaaaaaaaaaaaa

#9 alemany stolberg, tortosa, 12/03/2012 - 17:12

En tant de moro solt es l'unic que ens queda de la nostra tradicó goda, visca la monarquia a Espanya, Gran Bretanya, Holanda, Belgica, Dinamarca, Luxemburg, Noruega, Suecia, ah i el Emperador del Japo, tots paisos miserables.

#8 Terraxa, Terrassa, 12/03/2012 - 15:40

No el matxaqueu tant, home.
Mireu com el presenten, com a "periodista", que vol dir: "persona que es dedica professionalment a cantar les excel·lències del que li paga la setmanada, o del qui creu que el recompensarà"