Publicitat
Comunicació · 23 de Novembre de 2009. 11:01h.

Joan Ferran creu que Sanchis té "enveja" de Cuní

El dirigent del PSC recorda que "és dels pocs que manté l'audiència de TV3 a un nivell excel·lent"

Joan Ferran creu que Sanchis té "enveja" de Cuní

Vicent Sanchis, en una imatge d'arxiu

El dirigent del PSC, Joan Ferran, ha manifestat en un article en el seu bloc que "l’enveja és un pèssima consellera sentimental. Aquests darrers dies he llegit en algun diari de casa nostra crítiques mal intencionades adreçades a en Josep Cuní i el seu programa matinal. Un servidor de vostès no defensarà la feina d’aquest professional. Ell sap defensar-se tot solet. Si pretengués fer-ho, fins i tot el perjudicaria. Tampoc sóc ningú per jutjar inquisitorialment la qualitat del seu treball".

Ferran recorda que "aquest professional és un dels pocs capaç de mantenir els índexs d’audiència dels matins de TV3 a un nivell excel·lent i envejable per a la competència. Això en televisió sempre compta, i molt". "Josep Cuní té el seu estil, i no és home procliu a 'dur croisanets' a ningú, com diuen els seus detractors. En Josep és capaç de ser incisiu fins l’ofec i instants després balsàmic. Això no tothom ho sap fer".

"Però, que hi farem! La gent que triomfa genera enveja. Molts dels que el critiquen voldrien ocupar el seu lloc i estarien disposats, no sols a dur 'croisanets' calentets al politic de torn, si no fins i tot a canviar de barret", afirma.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 joan, barcelona, 23/11/2009 - 16:30

joan ferran es un creti i en sanchis un bon periodiste. ademes que un personatge com en ferran linea zaragoza iceta(es a dir demagogia buida total) surti a defensar en cuni,es veu mes qui es en cuni.

#6 Ramon, Barcelona, 23/11/2009 - 15:14

Que et defensi el Serafini és una de les experiències més ignominioses que pot viure un català.

#5 joan, bcn, 23/11/2009 - 14:27

En Sanxis acusa el Cuni de sociata i qui surt a defensarlo... el Juan Ferran! Haha, no devia anar tan desencaminat en Sanxis...

#4 Pallars independent, Txeroquilandia, 23/11/2009 - 13:04

A Ferran li agraden els periodistes com Jordi García Soler ( fa de comisari polític a Cat Radio i escriu a El Plural d'en Sopena )i que ha cobrat 18000 euros del Aj. de BCN per un informe de 18 folis ( 1000 euros/foli) sobre millorar l'imatge d'Hereu

#3 Jordi, Barcelona, 23/11/2009 - 12:40

Molt aclaridor veure com aquell que demanava "arrencar la crosta nacionalista" defensa ara al Cuní. Per què sera...?