Publicitat

Terribas no es veu "apassionada" quan parla del procés

La periodista de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, va escoltar durant el programa Salvados la seva salutació a la suposada República Catalana després de la DUI. Tot i que el 155 ja s'havia aprovat al Senat i que la seva execució era imminent, la periodista va iniciar el seu programa especial amb un "Bona tarda, Ciutadans i ciutadanes de la República de Catalunya".

"Catalunya ha vulnerat el marc constitucional, ha trencat amb el règim del 78", va afegir, a més d'explicar que "el Parlament ha votat. Catalunya s'ha constituït en un Estat independent i sobirà, de dret, democràtic i social, en forma de República: setanta vots a favor, dues abstencions i deu en contra, en absència dels diputats de Ciutadans, el PSC i el PP català".

"Viurem en directe a la Plaça Sant Jaume i en tot el país la celebració als carrers del naixement de la República Catalana", va destacar. Ara, amb el pas del temps, Terribas afirma que no es va deixar portar per la passió: "Això era descriptiu", considera, a més de recordar que "en aquest moment el 155 no estava aplicat i això és el que havia passat al Parlament".

"Jo no em veig gens apassionada aquest dia", afirma, davant del que Jordi Évole deixa anar un "joder!". "No ho havia tornat a escoltar i ho trobo una mica insípid", insisteix la periodista, a més de remarcar que "tècnicament estàvem aquí".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Neferu, Barcelona, 25/03/2019 - 20:24

"Apasionada" es un adjetivo demasiado dulce. La palabra que mejor le cuadra a la rubia del procés es FANÁTICA. Felicito a Évole por el programa tan acertado que tuvo al reunir a distintos periodistas. Espero que lo repita también con políticos, con Rahola....... Sí, sería interesante y, que les hiciese preguntas incisivas y comprometedoras

#4 M, Sabadell, 25/03/2019 - 16:12

Si esta tropa hace comulgar con ruedas de molino a esta periodista, algo bregada en valorar informaciones, no nos extrañe que a los ciudadanos de a pié les cuelen gato por liebre de forma continuada.

#4.1 Màtriax, Barcelona, 25/03/2019 - 17:16

Esta periodista comulga con las ruedas de los euros, en concreto con los ceros de los importes de 6 cifras.
¿Cuál es la cifra de la unidad de centena de miles?... Ah?

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 25/03/2019 - 10:08

Fantastica la radiografia que Salvados va fer ahir d´aquesta arpia provocant que s´escanyes ella soleta. Quan surten de la guarida i s´exposen nus a la intemperie els hi pasa com als vampirs amb el llum solar.

I el Garcia Ferreras titllant de sectaris al Jimenez Losantos i al Roures, un dels accionistes de La Sexta.

#1 El buen soldado Svejk, Osetia del sur, 25/03/2019 - 09:48

Al menos Orson Wells, después de radiar la invasión extraterrestre a la tierra, dijo a todos q aquello era un engaño

#1.1 Orson Pous, Chez Titole, 25/03/2019 - 10:08

és que si la Terrribes fos Orson Wells, Citizen Kane es diría Ciutadà i ciutadana Kane.