Publicitat

En la crònica sobre la victòria de Valentino Rossi al Gran Premi de Jerez

“Joder” a TV3

Imatge de la secció d'esports del TN Migidia cap de setmana

Un “joder” s'ha colat a la crònica d'esports del TN Migdia cap de setmana quan explicaven que el pilot de Moto GP, Valentino Rossi, ha guanyat el Gran Premi de Jerez.

 

El locutor estava informant que el pilot de MotoGP, Marc Márquez, manté el liderat de la classificació i es troba a disset punts de Jorge Lorenzo i a vint-i-quatre de Valentino Rossi, quan ha exclamant un “joder”.

 

Tot seguit, la veu en off ha tornat a dir la diferència de punts que separen el pilot de Cervera dels seus perseguidors més directes, i en aquesta ocasió ho ha locutat correctament.

 

“Marc Márquez manté el liderat del campionat amb disset punts sobre Lorenzo, i vint-i-quatre... joder. Marc Márquez manté el liderat del campionat amb disset punts sobre Lorenzo i vint-i-quatre sobre Rossi”, és el que ha pogut escoltar l'audiència del TN Migdia cap de setmana.  

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 Joan del Bages, Manresa, 26/04/2016 - 10:25

És que ho de la secció d'esports de "la nostra" des de fa dècades és per fer-s'ho mirar, en Canut, en Patsy, en Farràs, l'Escobar, ara aquest Soler, etc... han creat "escola". I aquest presentador en concret sembla un cregut i si us hi fixeu és un "campió" en les pífies.

#17 Carlos Gomez, Bcn, 25/04/2016 - 20:41

Es que quan es baixa el telo i s´acaba l´espectacle els actors abandonen el fingiment i tornen a la seva misera realitat mundana.
Per aixo com TV3 no hi ha res. No se la creuen ni els que viuen d´ella.
Es fantastic.

#16 Patum, Sant Patumet, 25/04/2016 - 15:00

Joder!! vosotros si q nos jodeis a base de impuestos para poderos mantener.

#15 Permanyer, Gelida, 25/04/2016 - 14:55

Amb un presentador com aquest què podeu esperar. Un espanyol de Lleida.

#14 Pere, BCN , 25/04/2016 - 14:43

I perquè ho ha de dir amb castellà. Molt lamentable.