Publicitat
Comunicació · 20 d'Agost de 2008. 13:00h.

Joel Joan 'renya' TV3

Denuncia que "la paraula Espanya ha entrat de forma espectacular en els Telenotícies"

Joel Joan 'renya' TV3

Joel Joan, a la darrera Diada

Els promotors de la Plataforma Sobirania i Progrés, Joel Joan i Elisenda Paluzie, han convocat una manifestació per al proper 11 de setembre sota el lema "Som una nació i volem un Estat propi", segons recull El País. Durant l'acte de presentació, Joel Joan ha afirmat que la via autonomista està esgotada i ha reivindicat l'Estat propi per "assegurar que la nació catalana no mori en els propers anys", a causa de la immigració i els intents "nacionalitzadors" d'Espanya, que, considera, intenta assimilar la cultura catalana.

En aquest sentit, l'actor, director i productor ha posat com a exemple TV3, on "la paraula Espanya ha entrat d'una forma espectacular". "Els periodistes del Telenotícies han d'especificar que es refereixen a Catalunya quan parlen del nostre país, cosa que no passava fins fa pocs anys". Joel Joan creu que un Estat on la única llengua oficial fos el català crearia instruments per a defensar la cultura catalana en un context de globalització.

Publicitat
Publicitat

131 Comentaris

Publicitat
#131 Elena, Tarragona, 28/08/2008 - 09:10

Les mateixos tonteries de sempre! com hem d'evolucionar si fa 300 anys q ens queixem de lu mateix!

#130 Barba Roja, Barcelona, 22/08/2008 - 11:58

Uys, que dolents aquesta gent de TV. Diuen Espanya als informatius! Quan tothom sap que el correcte és dir Estat Espanyol, Estat Italiá, Estat Nord-americà...

#129 JOAN, MATARO, 22/08/2008 - 09:41

Joel,estic amb tu en tot el que dius,peró a Barcelona queda poca gent amb aquest pensamant ,s'han d'ajuntar esforços amb la gent de tot catalunya ,que en son molts de pensament sobiranista ,on el virus espanyofil no ha quallat encara ho podem salvar-AM

#128 Martín Martínez Mart, Barcelona, 22/08/2008 - 01:04

**Quan la societat està dividida, determinades opinions en un cantó, activen i legitimen determinades opinión en el cantó contrari.(..)
**Quan la societat no està dividida, determinades opinions la divideixen..

#127 Juan, Barna, 21/08/2008 - 21:04

No lo tiene crudo el Joan. Mejor hubiese hecho en pensárselo antes de "hecharse al monte, como las cabras" y manifestar un público desafecto a España, ahora no le queda más remedio que ser coherente y practicar aquello de "ajo. y agua."