Publicitat
Comunicació · 13 d'Abril de 2019. 13:59h.

Joel Joan veu TV3 “submisa i acomplexada”

L’actor se suma a les crítiques a la televisió pública per entrevistar Arrimadas

Joel Joan veu TV3 “submisa i acomplexada”

L’actor Joel Joan, en una piulada a twitter, s’ha sumat a les crítiques a TV3 per entrevistar la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas. L’actor, que ha protagonitzat diverses sèries a la televisió pública catalana, considera que l’entrevista demostra que TV3 està “submisa i acomplexada”.

Joel Joan ha replicat a una piulada que recordava que “Arrimadas va cada dos per tres a TV3 per dir-li a la cara de l'entrevistadora que TV3 adoctrina en l'odi i que és partidista i sectària. La meva pregunta és .... quin tipus de televisió sectària, convida contínuament a una política que es caga en el seu mitjà de comunicació?”.

“Una TV submisa i acomplexada. Com es pot tolerar que t’acusin instigador a l’odi en un docu on nomes parlen les víctimes d’unes injustícies de país dictatorial?”, ha respost l’actor.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#30 Oriol, BCN, 17/04/2019 - 14:19

En qualsevol cas, perquè no quedin dubtes: proposar que Inés Arrimadas no surti a TV3 em sembla impresentable, és la líder del principal grup parlamentari i òbviament hi té tot el dret del món, i el que digui és d'interès públic, encara que no t'agradi.

#29 Oriol, BCN, 17/04/2019 - 14:17

Em sembla molt bé que entrevistin l'Arrimadas, o qui sigui. De tota manera, entre les aparicions amb la rojigualda i l'anada a Bèlgica s'ha convertit en un d'aquells personatges que la millor publicitat que li poden fer és no ensenyar-la gaire. (No us ho creureu, però al començament fins i tot em queia bé.)

#28 Joan, Barcelona, 14/04/2019 - 19:01

Se les ve amargados a estos lazis, toda la vida viviendo del dinero público y del enchufe y ahora ven que el chiringuito que les montó pujol se les puede vivir abajo.

#27 Tabarnés puro, Barcino, 14/04/2019 - 15:01

J.J., el gran lazi.

#26 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 14/04/2019 - 14:41

Joan Joel como sumisa le contratan en la empresa privada, y molt obedient. Si es tv3% entonses se sube y se cambia el rol y saca el sadico lazy que lleva dentro. -hay montones de pruebas-.
Apa noi ves a la era a pishar.