Publicitat
Comunicació · 22 de Febrer de 2011. 09:35h.

"Joies de la telemerda"

Pérez-Reverte acusa Rahola i Iglesias de "viure de la demagògia pseudofeminista imbècil"

"Joies de la telemerda"

Arturo Pérez Reverte, Pilar Rahola i Mª Antonia Iglesias

L'escriptor Arturo Pérez-Reverte, en el seu article a XL Semanal, considera Pilar Rahola i Maria Antoni Iglesias "joies de la telemerda", a més d'acusar-les de "viure de la demagògia pseudofeminista imbècil".

"Amb els temps que corren i els que van a córrer, la tonteria és internacional. Pensava en això llegint les manifestacions d'unes ecologistes angleses que asseguraven 'sentir violades' perquè el company de lluita amb el qual es van donar molts, repetits i voluntaris homenatges carnals, va resultar ser un policia infiltrat", explica.

"I és clar. La diferència entre anar-se'n al llit amb un ecologista o amb un policia és que el Txakurra et viola. Tu potser no te n'adones, però ell, en el seu fur intern, sap que et viola. El feixista", afegeix .

Pérez-Reverte lamenta que "davant d'això, ja em diran vostès quina paraula reservem al violador de veritat, a aquell que força sexualment una dona -o un home, que sempre oblidem aquest detall- abusant del seu vigor físic, de l'amenaça, de l'estatus econòmic o social. A l'autèntic fill de puta de tota la vida".

"Doncs, si de violar seriosament parlem, els hi asseguro que ni idea tenen certs gilipolles i certes gilipolles. Preguntin a Márquez i als col.legues amb els que caminàvem pels Balcans què és violar de veritat, i potser els enxampen relaxats i els hi expliquen", recorda.

"Dones entre la runa de casa seva, degollades després de passar-los per sobre dotzenes de serbis o croats. Hotels plens de joves capturades per la diversió de la tropa, a les quals es pegava un tret quan quedaven prenyades".

"O aquella ciutat d'Eritrea, abril de 1977, quan un joveníssim reporter que vostès coneixen va tenir l'amarg privilegi d'assistir, impotent, a la caça de tota dona de nacionalitat etíop quedava a mà. Igual un dia els explico amb detall com criden, primer, i després, al cinquè o sisè cop, es callen i aguanten resignades, gemegant com animals".

"Suposo que per indivídues com Pilar Rahola, María Antonia Iglesias i altres joies de la telemerda, que després de viure de la política viuen ara de la demagògia pseudofeminista imbècil, el signant hauria d'haver evitat allò: persuadir 1500 tios amb escopetes de que el que feien estava lleig", ironitza.

"Segur que les esmentades i altres poca-soltes d'ambdós sexes ho haurien evitat, amb dos collons. Així que segurament em diran violador passiu, per defecte. I feixista", conclou.

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#51 contdown, barna, 24/02/2011 - 13:20

Molt bé Reverte, segueix així, per cada 3 paraules 5 exhabruptos. Aixó és el que entenen els nazionalistes dels teus

#50 max, tarraco, 24/02/2011 - 12:06

Molt be Reverte, tens tota la rao del mon, encara que alguns son incapaços d´entendre el teu missatge.
Salut

#49 Marçal, Torelló, 24/02/2011 - 06:56

Pilar, amb tu a totes. Es un impresentable i ho sap tothom. Segueix aixi de valenta.

#48 pons, Barcelona, 23/02/2011 - 18:03

Ai Rahola, però perquè et fots en aquests merders? Què se t'hi ha perdut en aquests fòrums que només són per entretenir el morbo?

#47 contdown, barna, 23/02/2011 - 12:35

Si, en un debat guanyaria el Arturito, però guanyaria a maleducat. Ja ho demostra amb el seu llenguatge agresiu i soez. Es retrata a si mateix i al seu tarannà, com el de molts espanyols nazionalistes. Aquest pot ser un bon representant