Publicitat
Comunicació · 5 de Novembre de 2009. 13:01h.

Jordi Barbeta: "Ridao i Herrera van fer un frau de llei"

El periodista de La Vanguardia els acusa de "passar-se la llei pel folre" per diners

El cap de política de La Vanguardia, Jordi Barbeta, ha recordat durant la tertúlia d'El món a RAC 1 que "es diu que els partits fan trampes perquè necessiten molts diners per finançar-se". "Els partits ens costen un dineral, reben moltes subvencions públiques".

Barbeta ha recordat "el que deia Ridao de fer un cop de destral a la sociovergència...". "Ridao i Herrera van fer un frau de llei públicament per poder fer un grup parlamentari al Congrés, passant-se la llei pel folre i apuntant a dos diputats del BNG que després no hi eren", ha denunciat.

"Tot això per cobrar els diners de grup parlamentari. Aquests diners no són perquè els diputats facin la seva feina. Ells mateixos m'han comentat que aquests diners van cap el partit", ha assegurat el periodista.

Herrera i Ridao, amb Iceta, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Jordi, Barcelona, 06/11/2009 - 10:53

És curiós, tots del d'Esquerra que escriuen contra el Barbeta, en lloc desmentir les afirmacions del periodista, es dediquen a atacar-lo personalment. O sigui, que Barbeta té raó quan diu el que diu sobre Ridao i Herrera...

#16 Jofre, barcelona, 06/11/2009 - 10:32

barbeta quan et paguem per recitar l'argumentari de Ciu i PP

#15 pere, justicia, 06/11/2009 - 01:45

Veig que els amics dels impresentables de ERC i verds, o com es vulguin dir, saben escriure, encara que se'ls envà l'olla i confonen ous amb castanyes : qui estafa es estafador, i com es demostra HERRERA es un delinqüent igual que RIDAO, es un frau

#14 Nebot, Santaco, 05/11/2009 - 19:46

Barbeta, és cert això del sobresou que et treies en els anys electorals? D'on sortien els dines si és cert?

#13 Ilerget, Lleida, 05/11/2009 - 18:55

Anna, si la política independentista és redueix al que dius, què passarà en ser independents? Amb aquests raonaments tan lògics -i, per desgràcia, tan freqüents entre els nacionalistes- ho tenim clar si algun dia remeneu l'olla sols.