Publicitat
Comunicació · 28 de Març de 2019. 22:36h.

Jordi Cañas: “TV3 algun dia haurà de passar comptes”

“Són responsables directes del que passa”

L'exdiputat de Ciutadans, Jordi Cañas, ha afirmat que “TV3 és un problema” perquè és “responsable directa” de la situació social i política que es viu a Catalunya. “Són responsables directes del que passa i algun dia haurà de retre comptes”, ha manifestat aquest dijous durant la presentació del llibre 50 'hazañas' de TV3, del periodista Sergio Fidalgo.

Cañas ha considerat que sense la televisió pública catalana “no s'entendria el que és Catalunya al 2019” i ha acusat la cadena de dedicar-se a “la construcció d'una identitat col·lectiva per destruir una realitat social”.

“Els carrers són nostres, les institucions són nostres, els castells són nostres, TV3 també?”, s'ha preguntat l'exdiputat del Parlament, en referència a un eslògan de la televisió catalana que deia “la teva”. “Cal reformar TV3”, ha demanat Cañas, després d'afirmar que “s'ha convertit en l'Església del procesisme”. “Cal reformar-la i retornar-la a tots els ciutadans”, ha conclòs l'exdirigent de Ciutadans.

L'acte s'ha celebrat al Col·legi de Periodistes de Catalunya i ha comptat amb la participació dels periodistes Iva Anguera, Ramón de España, Tomás, Guasch, Xavier Rius -director d'e-notícies- i Sergio Fialgo, autor del llibre 50 'hazañas' de TV3.

Jordi Cañas, a la presentació d'un llibre sobre TV3 al Col·legi de Periodistes
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Ona, Valls, 29/03/2019 - 23:33

Que censureu quant no vos agrada el que escrivim?

#5 Purria de Tabarnia, Bcn, 29/03/2019 - 09:27

I pq hi vas,Yordi?

#4 La Colla eixample, Barna, 29/03/2019 - 09:04

Cm ET veiem Pel Carrer si as passariem comptes m tu garrul let ls MEUS 4 amics I jo ET tenim ganes voras etzibat-te sabots q ere mu tomto I mu e pánio ja ja, win nivell

#3 101 Airborne, Normandia , 29/03/2019 - 08:34

Totalmente de acuerdo con Cañas, es el equivalente a la Radio de las mil colinas (Ruanda), intoxicando, manipulando, mintiendo, insultando, chuleando, despreciando, y lo más grave, con total impunidad creyendo que son intocables, como una autentica mafia.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/03/2019 - 23:15

“TV3 algun dia haurà de passar comptes” Sr. Cañas, tal como está montado el apartheid separatista ese día puede perfectamente no llegar nunca. Por eso actúan así. Teleseparatismo juega al todo o nada. De momento lo tiene todo. Lo que es de justicia es que si pierden el poder lo pierda todo. Como canal 9.