Publicitat
Comunicació · 29 de Juny de 2015. 11:59h.

Jordi Évole diu que Mas és “un il·lusionista”

“Podria tenir el seu propi canal de televisió (si és que no el té ja): Discovery Mas”

Jordi Évole diu que Mas és “un il·lusionista”

Imatge de l'article

El periodista Jordi Èvole, en un article a El Periódico, afirma que el president de la Generalitat, Artur Mas, “podria tenir fins i tot el seu propi canal de televisió (si és que no el té ja): Discovery Mas. Per a mi, Artur Mas és el Mag Pop de la política. Un tros d’il·lusionista”.

“L’il·lusionisme és crear la il·lusió que alguna cosa increïble està passant. I, evidentment, no pots parar de crear la il·lusió perquè, si pares, se’t pot veure la crisi, ja sigui l’econòmica, la de CiU o una crisi de fe sobre els vots independentistes, perquè potser s’ensumen que són menys dels esperats. I si se’t veuen les crisis, s’ha acabat el bròquil”, escriu.

“Els grans mags no deixen mai que es vegi el que realment està passant perquè, llavors, descobriríem el truc, i l’espectacle perdria emoció. Mas és tan bo que si tingués temps lliure seria capaç de trencar les lleis de la física, però està molt ocupat trencant les lleis de la química amb Oriol Junqueras”, afegeix.

Évole considera que “la seva última exhibició, a Molins de Rei, va ser el joc de paraules titulat 'Com que no hi ha res aquí, provem si hi ha alguna cosa allà'. Artur Mas va fer desaparèixer la Llista del president i, per art d’encantament, va anunciar la Llista amb el president. Va rebre una gran ovació. I això que encara no l’ha vist ningú. Però aquesta és la clau del seu èxit: de llista no sé si n’hi haurà, però que n’és de llest, el president”.

“He arribat a pensar que Mas té poders, a part de l’executiu. ¿Amb què ens sorprendrà després del 27-S? ¿I si del fons del barret de copa treu una Catalunya més independent però dins d’Espanya? No ho descartis. Encara més, al pas que anem, potser a un munt d’independentistes, eventuals o fixos, els acaba semblant un número fantàstic”, conclou.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#32 BEJOTA, bcn, 30/06/2015 - 13:20

La frase
"Ustedes elijan: si purgar a los confederales democristianos le permitirá [a Mas] competir mejor con Esquerra para la primogenitura de la catástrofe, o le conducirá directamente a ella"

Xavier Vidal-Folch

#32.1 BEJOTA, BCN, 01/07/2015 - 14:51

N.B.SEMPRE PLORANT ! ELS TRECAPATRIES PENSAN QUE LA SITUACIÓ ÉS COMO QUAN NO EREM AL M. COMÚ.ACOSTUMATS A QUE "TOT PER CATALUNYA O ..."S'HAN ACABAT ELS XANTAGES I PRIVILEGIS.

#31 Genaro, BCN, 30/06/2015 - 01:33

Comparar a un trilero de tercera enajenado y acabado con el Gran Mago Pop es como comparar a Titot con Leonard Cohen.

#30 Carlos Gomez, Bcn, 30/06/2015 - 00:32

I on anira a curarse tot aquest fanatisme pariotic el 28S ??

#29 Los Chichos, Las ramblas, 29/06/2015 - 23:52

Ya lo dice la canción de Los Chichos: Si vas a morir de viejo,Aunque quedan muchos años
Por qué no afrontas la vida
Y dejas la ilusión a un lado
No se puede estar viviendo
Siempre pensando y pensando
Si eres joven y bonito
Por qué no luchas por algo.Porque todo lo que piensas tú Son ilusiones

#28 Gisela.bcn, Barcelona, 29/06/2015 - 19:40

Ya le gustaría ser un ilusionista, mejor lo dejamos en CLOWN .