Publicitat
Comunicació · 5 de Desembre de 2017. 15:21h.

Jordi González: "És molt descarat el que han fet amb TV3"

El presentador està "dolgut perquè no reconec" la televisió pública

Jordi González: "És molt descarat el que han fet amb TV3"

Jordi González

El presentador del programa "Gran Hermano revolution: el debate" de Telecinco, Jordi González, ha assegurat en una entrevista El Nacional que "m'hauria semblat una barbaritat" que s'apliqués l'article 155 a TV3, però ha criticat que "és molt descarat el que han fet en aquests últims dos anys aquells que tenen poder directe sobre TV3 amb la Televisió de Catalunya".

"Em sembla vergonyós perquè TV3 és una televisió pública, i per pública entenc una televisió que ha de servir a tots els ciutadans d'un país. No només als que combreguen amb les idees del partit que està governant", ha lamentat.

González ha insistit que "no estic d'acord amb el que han fet" i ha recordat que "em va semblar molt malament la polarització dels telediarios de Televisió Espanyola per part del Partit Popular en l'època de majoria absoluta d'Aznar". "TV3 ha fet el mateix sense majoria absoluta", ha denunciat.

El presentador de Telecinco també ha afirmat que "TV3 ha estat casa meva, on m'he fet professional, i fins i tot persona", però ha assegurat que "a TV3 no torno ni com a convidat". "No faré mai un programa tan bo ni millor del que vaig fer a TV3 amb Les 1000 i una, en el que vaig treballar durant dos anys", ha justificat.

Finalment, ha reconegut que "la meva relació amb la cadena és molt incòmoda perquè no els agrada la meva manera de pensar, ni la meva manera de dir el que penso". "No diria que estic vetat, perquè jo no faig servir les paraules que fa servir Pedro Ruiz quan diu per què no surt a la tele. Estic dolgut perquè, diguem, no reconec TV3, no me'n refio", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#22 Neferu, Barcelona, 02/03/2019 - 12:36

¡bravo! y un ¡gracias, Jordi! por tener la valentía y la honestidad de decir lo que ves y oyes en TV3 en un tiempo tan duro para los que no practicamos la religión del procés pero, ya sabes Jordi a lo que te expone esta opinión tuya; te llamarán de traidor y fascista.Ellos son quienes violan las leyes pero los fasci. somos los otros.Qué parad

#21 Alejandro, Barcelona, 12/09/2018 - 20:44

Gracias, Jordi, ni te imaginas el valor que tienen tus palabras para los que denunciamos eso mismo que dices tú y nos tachan de traidores, embusteros y fascistas. Gracias otra vez por el bálsamo que para nuestros corazones heridos representan tus palabras . mil gracias

#20 albert, bcn, 06/12/2017 - 11:20

Viure a Catalunya i dir aquestes veritats te greus conseqüències, en forma de burla, menyspreu, rebuig i en el millor dels casos aïllament i pèrdua d'oportunitats, per tat s'ha de ser valent per dir aquestes coses, ben fet Jordi, potser el teu gestfa que d'altres segueixin el teu exemple i denunciïn lo que esta passant amb TV3.

#20.1 Joan, Tortosa, 07/12/2017 - 09:41

Per favar, dient el que està dient, calculadament està aconsegunit feina i copets a l'espatlla a teles escombraria en què es guanya la vida i en els quals, per cert, paguyen molt millor que a TV3. Totes les teles nacionals explieun la realitat des de la perspectiva del país. TV3 és molt molt molt molt mnolt mérs plural que TVE...

#20.2 albert, BCN, 07/12/2017 - 22:06

TV3 plural? mes que TVE? si home si... alla nomes tenen cabuda els indepes a sou de tots... com si el altre 50% de Catalunya no existis... va home va... ni voste s'ho creu

#19 Miquel Massana , 08320, 06/12/2017 - 10:37

Assumpte les teles on acostuma a treballar ell a mi SI que em feria VERGONYA treballar. Es un hipocrita.

#18 Ram, Terrassa , 06/12/2017 - 09:52

Ya le va quedando menos a los dirigentes independentistas de TV3 y Catalunya Ràdio, también a las subvenciones de la prensa del régimen, porque a partir del 21D habrá un gobierno de verdad para TODOS los catalanes.