Publicitat
Comunicació · 8 d'Agost de 2017. 17:46h.

Jordi Sànchez qüestiona "la intel·ligència" d'una presentadora de La Sexta

El president de l'ANC replica que el "el fulletó és intel·ligent, la lectura que a Catalunya no hi haurà vagues no ho és"

El president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, ha qüestionat "la intel·ligència" de la presentadora la Sexta, Cristina Pardo, durant una entrevista al programa Al Rojo Vivo en la qual s'han viscut moments de tensió entre entrevistadora i entrevistat.

Pardo ha fet referència als pamflets que va repartir ahir l'entitat sobiranista a l'aeroport del Prat i li ha dit a Sànchez que "dóna la sensació que vostès el que volen traslladar és que si Catalunya fos independent, ningú faria vagues i que ningú demanaria augments salarials". 

El líder de l'ANC li ha replicat que "crec que la intel·ligència, quan es llegeix un fulletó, no pot portar a pensar que a Catalunya no hi hauria vagues". "A vostè li sembla intel·ligent aquest pamflet?", li ha demanat la periodista a Jordi Sànchez, que li ha contestat que "el fulletó és intel·ligent, la lectura que a Catalunya no hi haurà vagues no ho és".

Un altre moment de tensió s'ha viscut quan el president de l'entitat sobiranista ha denunciat que a Catalunya hi ha manca de recursos econòmics perquè "el Govern de l'Estat manté una actitud de manca de compromís amb les inversions i, en segon lloc, perquè hi ha, i això ho reconeix qualsevol ciutadà una mica informat, una diferència entre el que s'aporta i rebut".

"Espanya els roba? És el que m'està dient?", li ha demanat Pardo al president de l'Assemblea, que visiblement molest li ha respost:" Crec que jo no he dit això. Això ho ha dit vostè amb voluntat de generar una polèmica que potser afavoreix algú. No, Espanya no roba. Hi ha un govern i una majoria a l'Estat espanyol que busca discapacitar els recursos que Catalunya necessita".

La presentadora del programa li ha retret la "lectura política" del conflicte al Prat i li ha donat les "gràcies per estar a Al Rojo Vivo". "No pot pretendre acabar una entrevista amb aquesta acusació", li ha retret Jordi Sànchez.

Finalment, el líder de l’ANC ha afegit que "la millora de les condicions laborals és indubtable" i ha dit que "si algú ha denunciat aquest tipus de situacions, entre altres, han estat els que volen que l'1 d'octubre votem". "¡En el seu fulletó d'ahir ni una línia!", li ha recordat Cristina Pardo.

Cristina Pardo i Jordi Sànchez
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#15 lucas, bcn, 08/08/2017 - 22:49

Chanchez, reparte octavillas en la linea 9 del metro.....o en los catalanes que son mas lentos que el caballo del malo....o los autobuses sagales....o en la puerta de una farmacia.....o en la puerta de un geriatico.....o en urgencias de un hospital......o en un barracon de una escuela....o en la uni.....PUES NO HAY SITIOS DONDE LA GENE SE LUCE¡¡¡¡

#13 H22, A, 08/08/2017 - 22:20

Anda Sánchez que como el día de mañana salte una huelga de los vigilantes de seguridad del aeropuerto de Lleida que son de la misma compañía que los del el Prat nos íbamos a reír un rato

#11 Carlos Gomez, a les mariscades catalans !, 08/08/2017 - 21:16

Deixeu que la patria bulli i es vagi consumint

No necesiten ningu de fora per fer.ho

I espavila Sanchez que el negoci s´enfonsa. No et servira de res ser un dels Capitans Aranya d´aquesta miserable farsa, cauras com el primer.

#10 Marc sanz, Bcn, 08/08/2017 - 20:30

Cuando veo a los beatones proselitistas de la secta ANC me convenzo de que hace falta retrasar la edad de jubilación en algunas profesiones.

#10.1 Chordi el charne, Barcelona, 11/08/2017 - 16:23

Yo no adelantaría la edad de jubilación para estos individuos, yo propongo el aborto con carácter retroactivo. Sus madres se habrían ahorrado tantos insultos.

#9 Carlos Gomez, criando ratas, 08/08/2017 - 20:18

Cinic o vil ?

Les dues coses. I un parasit social.

#9.1 Don Tancredo , El Carmelo , 08/08/2017 - 21:01

Lo de la ANC en el Prat es la ruindad personificada. Sólo les falta decir que con la independencia seremos inmortales.