Publicitat
Comunicació · 24 d'Abril de 2012. 20:50h.

Jorge Javier Vázquez fa autocrítica

"La direcció del programa es va equivocar en enviar Aída Nízar al Sant Jordi"

Jorge Javier Vázquez fa autocrítica

Vázquez i Nízar, en un moment del programa

El presentador del programa Sálvame de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, ha admès que es van equivocar en enviar la reportera Aída Nízar a la diada de Sant Jordi.

El periodista badaloní ha explicat que "vam enviar Aída al Sant Jordi, havien succeït coses. Divendres, ja al plató, va passar alguna cosa. Vam enviar Aída al Sant Jordi, es van gravar imatges i la direcció del programa ha decidit no emetre aquestes imatges. La direcció s'ha equivocat", ha remarcat

"Ella va fer el treball que havia de fer. La direcció es va equivocar en enviar-la allà i res, això és el que havia de dir, i s'ha decidit no emetre les imatges", ha afegit Vázquez.

Nízar va explicar divendres que estaria a Barcelona per "provocar", amb una bandera espanyola, i que buscaria al president de la Generalitat, Artur Mas, perquè "cal recordar als catalans que Catalunya necessita Espanya, mentre que als catalans no els necessitem a Espanya ¡Visca Espanya!", va dir.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#13 Jaime, Sabadell, 26/04/2012 - 18:40

Todo esto es un montaje para convertir a la presentadora en víctima de unos exaltados, cuando la más exaltada es Tele 5 con sus estrategias barriobajeras. Gran puesta en escena para que luego los jubilados que miran el programa empiecen a despotricar de los catalanes, sin que la cadena quede mal.

#12 ciutadà ppcc, Barcelona, 25/04/2012 - 22:38

No deuen emetre les imatges perquè es veuria massa com de poc espanyola és Catalunya!

#11 Puntí, Barcelona, 25/04/2012 - 19:34

Aquesta senyora no és una reportera, no fotem!, és una senyora de vida alegre profesional declarada que anar provocant pel carrer ( per la rambla) és el que millor sap fer, i si va amb la bandera deu ser per captar clients fachosos per fer-los un complert

#9 AlGore, BCN, 25/04/2012 - 09:48

Yo aún recuerdo al Mikimoto en Salamanca haciéndose pasar por reportero argentino. Y las risas de los catalanes en el plató de su programa. Me parece vergonzoso que tengan que pedir perdón por hacer algo que los catalanes estáis hartos de hacer en sentido contrario. Hipócritas.

#9.1 Pere Prats, Sants, 25/04/2012 - 10:19

AlGore, el hipocrita i el que no s'entera de les coses ets tu, en Mikimoto no va provocar a ningú precisament per això va anar camuflat d'argentí, per no provocar. Els Salmantins van poder expressar lliurament la seva Catalanofobia i en Mikimoto no el van agredir per que no va provocar a ningú

#9.2 Gerard, Barna, 25/04/2012 - 12:40

La diferència principal, Pere, és que els papers de Salamanca pertanyen a Catalunya. Qui defineix com una "provocació" reclamar uns papers robats a punta de pistola per una dictadura feixista es defineix a sí mateix. A la Nízar, a St.Jordi no se li ha perdut res. Dubto que sàpiga llegir.

#9.3 Carlos, BCN, 26/04/2012 - 18:56

AlGore, no has puesto el mejor ejemplo para defender tus argumentos. El problema de los papeles de Salamenca es un inercia heredada del franquismo que tarde o pronto se había de democratizar. Mucho peor fueron los salvadores de la patria entrando en la biblioteca de Carles Riba en el 39.

#8 Ben, Reus, 25/04/2012 - 09:03

A casa, aquest bòdrio de canal i algun altre els tenim desintonitzats. I no sabeu com n'estem de tranquils sense telemerda.