Publicitat
Comunicació · 14 d'Abril de 2010. 21:14h.

Jorge Javier Vázquez també votarà Montilla

"Ya verás cómo celebramos la victoria de Montilla en Catalunya"

Jorge Javier Vázquez també votarà Montilla

Jorge Javier Vázquez, en una imatge d'arxiu

Jorge Javier Vázquez, presentador del programa Sálvame de Telecinco, s'ha posicionat a favor de José Montilla en les properes eleccions al Parlament. El periodista de Badalona ha dit "ya verás cómo celebramos la victoria de Montilla en Catalunya", després d'emetre un reportatge fet a les rodalies del Congrés on es preguntava a diferents polítics el seu parer sobre diferents personatges de la premsa rosa, en especial Belén Esteban.

Vázquez també ha preguntat als seus col·laboradors la seva postura, si eren del PP o del PSOE. Kiko Hernández i Mila Ximenes han mostrat la seva preferència a favor dels populars, mentre que Kiko Matamoros s'ha decantat pels socialistes, i Rosa Benito per UPyD.

Després de la publicitat, Vázquez ha revelat que el seu representant l'ha trucat per fer-li veure que no es pot posicionar d'aquesta manera, però el periodista ha afegit que "la grandeza de todo esto es que podamos decir todo lo que pensamos sin enfadarnos".

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 Core, Lleida, 16/04/2010 - 11:09

No m\'esperava ments d\'ell!!! jajajaja!!!

#31 Concepció, Bna, 16/04/2010 - 01:21

Ja ho suposem Jorge Javier, i el Sardà, i el Jordi, i la Belen Esteban, i la Patiño, i la Lozano, i la Karmele, en fi: la garruleria us retroactiveu. El dia que us fotem a tos fora haurem guanyat en dignitat i serem més cultes. Per una tel digna!

#30 sulfuro sulfuro, Barcelona, 15/04/2010 - 21:09

¡ Y ya van dos!

#29 marc, Lleida, 15/04/2010 - 15:43

si torna a guanyar el tripartit encara posaran aquesta escòria humana del Jorge Javier com a Conseller de Cultura. Cada cop està més clar que un vot per PSC , esquerra o IcV és un vot en contra de la nostra cultura i en favor de la espanyolització .

#28 rafa, lleida, 15/04/2010 - 13:45

ricard, aparte de insutar, das algo mas de ti.
enhorabuena,gente como tu es l q hace falta.
el INSULTO como razonamiento.