Comunicació · 26 d'Octubre de 2011. 11:14h.

José Antich estripa l'enquesta del CEO

El director de La Vanguardia diu que "està mal feta" i no es creu l'augment de l'independentisme

José Antich estripa l'enquesta del CEO

José Antich

El director de La Vanguardia, José Antich, ha estripat l'enquesta del CEO, durant Els Matins de TV3, en no estar d'acord amb la metodologia emprada i dubtar d'alguns dels seus resultats com ara l'augment de l'independentisme.

Antich ha considerat que "el CEO tindria que canviar el sistema de fer les enquestes". "Els diaris i les empreses demanem enquestes. Si ens portessin una enquesta on només apareix el vot directe i no la feina científica, la tornaríem. Jo no la pagaria", ha deixat clar.

"El vot directe no vol dir res; s'ha de passar per la cuina, s'ha de posar la simpatia, la gent que no es pronuncia, i aleshores apareix una foto. A mi la foto que m'ofereix el CEO és una foto que tranquil·lament la trenco i no em serveix per res", ha insistit.

També ha manifestat que "és una enquesta molt contradictòria" i "està mal feta". "Els catalans som molt contradictoris, pensem una cosa de dia i una altre de nit. Però sincerament, hi ha el doble de gent que està a favor de la independència que no?", ha preguntat.

"Jo no la veig", ha afirmat, a més de criticar que "com no ha estat cuinada, està fet 'a lo bruto', les dades que surten són contradictoris".

Publicitat
Publicitat

98 Comentaris

Publicitat
#70 vador, sant cugat, 16/01/2012 - 20:27

Caram Antich!!! No m'imaginava veure't fent això. El poble català reclama la seva llibertat i amb aquests actes estas posant un murrió a l'expressió del poble català. Quina manera de fer periodisme!!!. Ja sembla la caverna imperialista i nacionalista espanyola

#69 Potaroig, Tàrrega, 27/10/2011 - 22:06

Quant borda a Rac-1 canvio de radio, no sap parlar català i el que es més trist, no el vol parlar, es nota que a casa només es parla xarnego.
Em recorda fà anys els fastigossos de la part alta de Can Fanga que només parlaven en castellà por que es lo que se lleva.... quin fàstic.

Jordi Potaroig.

#68 Potaroig, Tàrrega, 27/10/2011 - 22:00

Coi Pepe sembla que vulguis ser el director del Mundo y no de la Vanguardia, ja sabiem que era un diari fatxa del PP, però no cal tant.

Em fà vergonya pensar que ets català.

Salut,

Jordi Potaroig.

#68.1 Gerard, Barna, 28/10/2011 - 01:34

LV és més perillosa que El Mundo pel fet de tenir molts més lectors a Catalunya. En canvi El Mundo no el llegeix ningú i la gran majoria de catalans són conscients de les seves manipulacions, cosa que no sempre passa amb LV.

#67 jaumeslsn, lleida, 27/10/2011 - 18:45

hi ha algú que comença a fer coses estranyes...........

#66 Josep Ma., Terrassa, 27/10/2011 - 13:06

Doncs, si creu que l'enquesta no reflexa la realitat o és tant falsa en mostrar una pujada del "catalanisme", per què el seu diari fa poc ha començat a fer una edició en català per primera vegada a la seva història?
Per què s'apunta ara a captar el lector en català?
Botiflers!!!