Publicitat
Comunicació · 13 de Setembre de 2010. 15:01h.

Josema Yuste: "em fan pena els nacionalistes"

L'actor considera que "és un signe de poca intel·ligència"

Josema Yuste: "em fan pena els nacionalistes"

Josema Yuste

L'actor Josema Yuste, antic integrant de 'Martes y Trece', ha celebrat que" la Selecció ha reivindicat un nacionalisme espanyol i sense complexos ... Em sento madrileny, espanyol i estic orgullós de la meva bandera. Em fan pena els nacionalistes perquè és un signe de poca intel·ligència perdre a consciència un país tan bonic i tan variat ". I considera que a Barcelona "són molts els que se senten catalans i espanyols, però no fan res i això dóna ales als subgrups que s'encoratgen".

També opina sobre els militants del partit de Laporta que "volen fotre-li  un tir al clatell" a Albert Rivera. "Són descerebrats. El que ha passat amb aquests impresentables no pot quedar impune, se'ls ha d'obligar a desdir i una multa grandíssima, hi ha coses que no es poden consentir. La democràcia no està renyida amb lleis més fortes i dures amb persones que es s'ho mereixen. Hem d'acabar amb determinats complexos. ¡Espanya és el país més llibertí del món!".

Publicitat
Publicitat

94 Comentaris

Publicitat
#94 josep anton perez i quer, barcelona, 15/09/2010 - 17:11

el sr. yuste vec que en sap un munt del tema , i sobre tot de la seva intel.ligencia.

#93 Jaume, Lladorre, 15/09/2010 - 17:07

Josema Yuste... dedicat a la teva feina que es la de comediant. La teva opiniò en politica no me interesa gens.

#92 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 15/09/2010 - 13:01

Amics unionistes-dependentistes (que esteu cagadets per cert), to elque dieu de Catalunya i el nacionalisme català ho podeu trasl.ladar al voste nacionalisme i multiplicat per molt. SaludT

#91 Eduardo González Palomar, Manlleu, 14/09/2010 - 16:36

Toda materialización que pueda hacerse, tras casi tres décadas derrochando miles de millones de euros en abstracciones ideológicas desde nuestras instituciones públicas en Catalunya, no pesa lo que el más humilde de quienes viven entre nosotros.

#90 Eduardo González Palomar, Manlleu, 14/09/2010 - 16:33

El timo nacionalista
El nacionalismo es el timo que consiste en hacerte creer que existe algo más importante que tú.