Publicitat
Comunicació · 31 de Maig de 2013. 09:46h.

Júlia Otero critica la "indigència intel·lectual" del Parlament

La periodista considera una "vergonya" que no es donés suport a la moció de C's contra el burka

Júlia Otero critica la "indigència intel·lectual" del Parlament

Article

La periodista Júlia Otero, en un article a El Periódico, recorda que "fa unes setmanes el Parlament va debatre una proposta de Ciutadans per prohibir el burca en espais públics". "Una aclaparadora majoria dels nostres representants electes es van oposar a aquesta prohibició".

Otero assenyala que "la intervenció de Mejías no va ser un discurs per a la posteritat, però no li vaig escoltar una sola frase que no pogués subscriure". "Per exemple, que no és tolerable la vulneració dels nostres principis jurídics i democràtics i que el burca és un instrument de dominació i opressió que no té res a veure amb l’islam ni la llibertat religiosa".

"El que vam haver de sentir a continuació en boca dels representants de tot l’arc parlamentari, en una sintonia prodigiosa que va semblar esborrar tota discrepància ideològica, va ser una vergonya per a la intel·ligència", critica.

La periodista escriu que "la palma se la va emportar la diputada d’Iniciativa que insistia en el seu feminisme mentre es desmentia a cada sentència, i el palmó, el representant d’ERC, molt graciós ell en la seva intervenció, imaginant que fins i tot els pares Noel que treballen per Nadal a la porta d’El Corte Inglés es veurien damnificats per la mesura. Indigència intel·lectual a esquerra i dreta".

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#29 Ciudadano González, Barcelona, 02/06/2013 - 00:18

Ciudadanos es un partido constitucionalista y defensor de la igualdad, libertad y solidaridad, por tanto, en las antípodas de cualquier nacionalismo y sectarismo.

#27 Benito, Burriana, 01/06/2013 - 22:23

...habría que estudiar muy bien el tema a la hora de tomar medidas.

#26 Benito, Burriana, 01/06/2013 - 22:19

También hay que tener en cuenta que la forma de vestir está relacionado con los hábitos sociales , y si no queremos que estas mujeres se vean en la encrucijada de de tener que elegir entre el posible rechazo de familiares o conocidos y la prohibición gubernamental.

#25 Benito, Burriana, 01/06/2013 - 22:18

Yo soy afiliado de C´s y aunque tengo claro que la prohibición no es la mejor opción, si que estoy de acuerdo con lo que dijo Carina Mejias: ?...que el burka es un instrumento de dominación y opresión que no tiene nada que ver con el Islam ni la libertad religiosa...?.

#24 Benito, Burriana, 01/06/2013 - 22:17

Me alegra que la Sra. Otero tenga la valentía de defender sus ideas y más si es a contra corriente del pensamiento único que parece que no está bien visto apoyar a C´s en contra de ERC o Iniciativa.